Vedeta Poliției Române e campioană la culturism și participă la curse de mașini. Urmează un regim spartan

În fiecare zi ne bucurăm că există și povești pline de optimism pe meleagurile noastre. Una din angajatele Poliției Române e campioană la culturism, urmează un regim spartan și e pasionată de automobilism. Iar acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care le are o tânără de la poliția de frontieră.

Polițista de frontieră și campioană la culturism. Foto: click/Facebook
Polițista de frontieră și campioană la culturism. Foto: click/Facebook

Pamela Kiss lucrează în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, iar în timpul liber este... campioană la culturism și fitness, la karting și automobilism, transmite Poliția de Frontieră pe pagina de Facebook.

În fiecare zi, după ce își încheie programul la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, ambițioasa polițistă pleacă în sala de sport unde se antrenează în mijlocul bărbaților.

Cele mai recente rezultate au fost cele obținute la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, competiție desfășurată în această tomnă, la Sibiu. Atunci, Pamela Kiss a cucerit titlul național la Seniori Women Phisique și la Matser Women Phisique.

Pamela Kiss iubește sportul și duce un regim riguros

Polițista din Sighetu Marmației a practicat sportul dintotdeauna. A fost pasionată de handbal, atletism, automobilism și karting. În orice disciplină a activat, a ajuns să obțină rezultate foarte bune, dar culturismul și fitness-ul i-au adus cele mai mari realizări.

„A fost o autodidactă, după care a început să și studieze, în așa fel încât să aibă o bază solidă de cunoștințe teoretice despre pasiunea ce îi aducea de acum atât de multe satisfacții. Mai mult, se preocupa, în detaliu, despre regimul alimentar potrivit pentru ceea ce ea practica.

În final, participarea la Grand Prix-ul din Dej, din 2017, a venit natural. De aici până la participarea la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness nu a mai fost decât un pas. Toți ceilalți pași mărunți, de până atunci, nu au făcut decât să îi croiască un drum sigur spre atingerea performanțelor”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției de Frontieră Române.

E nevoie de devotament și ambiție pentru a obține rezultate, iar Pamela Kiss nu duce lipsă de aceste calități. În perioadele de pregătire dinaintea concursurilor, timp de 14 săptămâni urmează un regim spartan.

„Cel mai mult sufăr, în acea perioadă, că nu pot să consum fructe. În rest, nu pot spune că este atât de greu, fiindcă am un obiectiv clar, care mă încarcă pozitiv și mă motivează”, spune polițista care lucrează în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Pamela Kiss are toata admirația colegilor. Viața din afara orelor de program la Poliția de Frontieră o împarte, cu bucurie, alături de soțul ei, între motociclism, automobilism, natură și animale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
zodia singura de sarbatori jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
accident brasov
incendiu jpeg
ID57116 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg