Ce decizie a luat soțul polițistei care s-a împușcat în cap, la o săptămână după înmormântarea soției

Ultima actualizare:

Tragedia prin care a trecut a lăsat urme adânci în sufletul polițistului a cărui soție, Adela Loredana, s-a sinucis pe 19 ianuarie, în gara din Strehaia. La mai bine o săptămână de la înmormântarea femeii, bărbatul a decis să dispară din mediul online, copleșit, probabil, de toate mesajele care au curs pe acest subiect.

image

Pe 22 ianuarie, imediat după înmormântarea soției, Sorin Cristinel a avut prima reacție pe pagina sa de Facebook, publicând un mesaj dureros de "Adio". "În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!", a scris Sorin, în dreptul unor fotografii în care era fericit, lângă Adela, pentru femeia cu care se căsătorise în septembrie 2020.

Ce gest a făcut polițistul Sorin Cristinel

Azi însă contul de Facebook al bărbatului nu mai există, a fost dezactivat, semnalează Spynews.ro, ceea ce înseamnă că numele lui Sorin Cristinel a dispărut și de pe pagina Loredanei, acolo unde el era menționat în albumele de nuntă sau în cele cu luna de miere și alte evenimente. Gestul nu este condamnabil, ținând cont că de când și-a pierdut soția, pe pagina de Facebook a lui Sorin curg mesaje de toate felurile, cele mai multe de compasiune și de susținere, dar poate prea greu de suportat de către tânărul care a rămas fără iubita lui soție. Pe pagina de Facebook a Adelei au rămas însă amintirile anilor în care cei doi se bucurau de tinerețea și de dragostea lor. 

Înainte să își ia viața, i-a trimis soțului un mesaj

Tânăra polițistă Adela Loredana s-a împușcat în cap, pe 19 ianuarie, în toaleta gării din Strehaia, dat înainte de gestul fatal i-a trimis soțului un mesaj, pe telefon. "Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea, Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nici o discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul fetei pentru Observatornews.ro. Soțul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii. Din păcate, pentru Adela nu s-a mai putit face nimic. 

Adela Loredana s-a împușcat în cap în gara din strehaia

Adela Loredana a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018, iar ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020. Pe 19 ianuarie, Adela a decis însă să își pună capăt zilelor. A fost găsită împușcată în cap, în baia gării din Strehaia. "La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020", a transmis Inspectoratul de Poliție.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net