Poli╚Ťista care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, o mireas─â ca ├«n basme. Imagini video cu nunta fabuloas─â

21 ianuarie 2022

Loredana Adela, poli╚Ťista de 25 de ani care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, pe 19 ianuarie, ├«n gara din Strehaia, a l─âsat ├«n urm─â ╚Öoc, durere, ├«ntreb─âri f─âr─â r─âspuns, dar ╚Öi amintiri pe care cei dragi nu le vor uita niciodat─â. Pe pagina ei de Facebook au r─âmas imagini fabuloase din ziua nun╚Ťii.

adela loredana politista jpg
Adela Loredana ╚Öi so╚Ťul ei, ├«n luna de miere din Vene╚Ťia. Foto: Facebook

T├ón─âra poli╚Ťist─â p─â╚Öise ├«n via╚Ť─â, al─âturi de so╚Ťul ei, Sorin, cu speran╚Ťa unui viitor roz, av├ónd parte de o nunt─â ca ├«n pove╚Öti, clasic─â ╚Öi rafinat─â, ├«n toamna anului 2020. Din p─âcate, acum e totul negru ├«n familia ei, iar din evenimentul fericit de odinioar─â au r─âmas acum doar pozele ├«n care mireasa Loredana z├ómbea, fericit─â, ├«n luna de miere din Milano ╚Öi Vene╚Ťia. 

Loredana Adela a fost o mireas─â superb─â ╚Öi se vede c─â ╚Öi-a planificat nunta p├ón─â ├«n cel mai mic detaliu. Rochia ivoire, din dantel─â, a fost accesorizat─â cu o coroni╚Ť─â din pene, care i-a pus ├«n valoare buclele ar─âmii. Bijuteriile au fost ╚Öi ele de o fine╚Ťe exemplar─â, cerceii cu perle complet├ónd, perfect, apari╚Ťia delicat─â a Loredanei. 

"Nu puteam dori mai mult. E cea mai frumoas─â zi din via╚Ťa mea"

Din filmule╚Ťul de la nunt─â, publicat de Fanatik.ro, se vede c├ót de dornici au fost cei doi miri, Adela ╚Öi Sorin, ca evenimentul s─â fie unul spectaculos. Au respectat fiecare tradi╚Ťie, iar fotograful ╚Öi cameramanul au surprins perfect fericirea Adelei. ÔÇŁNu puteam dori mai mult, este cea mai frumoas─â zi din via╚Ťa mea!ÔÇŁ, a scris Adela, pe Facebook, ├«n dreptul imaginilor de la nunt─â. Nimeni nu ar fi zis atunci c─â via╚Ťa ei se va sf├ór╚Öi, tragic, ├«n gara din Strehaia, ├«n urma unei depresii profunde, dup─â cum sus╚Ťin apropia╚Ťii

stanga
dreapta
nuntapolitista adela loredana (1) jpg
nuntapolitista adela loredana (2) jpg
nuntapolitista adela loredana (1) png
nuntapolitista adela loredana (4) jpg
nunta politista png
adela loredana politista jpg
index webp

Cine este Adela Loredana, poli╚Ťista care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, ├«n gara din Strehaia

Adela Loredana a terminat ╚ścoala de Agen╚Ťi de Poli╚Ťie Vasile Lasc─âr C├ómpina, ├«n anul 2018, iar ultimul aviz psihologic l-a primit ├«n anul 2020. So╚Ťul ei, Sorin,  Pe 19 ianuarie, Adela a decis ├«ns─â s─â ├«╚Öi ├«ncheie socotelile cu via╚Ťa. A fost g─âsit─â ├«mpu╚Öcat─â ├«n cap, ├«n baia g─ârii din Strehaia.

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poli╚Ťie Jude╚Ťean Mehedin╚Ťi a fost sesizat, prin apel 112, de un poli╚Ťist din cadrul Poli╚Ťiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul c─â un agent de poli╚Ťie, de 25 de ani, ajutor ╚Öef de post la Poli╚Ťia Transporturi Strehaia, s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, cu arma din dotare, ├«n baia g─ârii Strehaia. Aceasta a intrat ├«n serviciu la ora 08.00. Era promo╚Ťia 2018 a ╚ścolii de Agen╚Ťi de Poli╚Ťie Vasile Lasc─âr C├ómpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit ├«n anul 2020", a transmis Inspectoratul de Poli╚Ťie.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg