Ce a făcut polițista din Strehaia înainte de a se împușca în cap. Este vorba despre soțul ei

Adela, poliţista de 25 de ani care s-a sinucis în toaleta gării din Strehaia, împușcându-se în cap cu arma din dotare, era căsătorită cu un poliţist. Soţul său a fost și ultima persoană cu care a vorbit la telefon. 

image

Nimeni nu se aștepta la gestul necugetat la care a recurs Adela, o polițistă de doar 25 de ani care a decis să-și curme viața într-un mod absolut cutremurător. Miercuri dimineața tânăra a ajuns la serviciu la ora 08.00, iar peste o oră jumătate mai târziu trupul său neînsuflețit zăcea într-o baltă de sânge pe cimentul din toaleta gării. S-a împușcat în cap cu arma din dotare după ce a vorbit la telefon cu soțul ei, și el tot polițist. Cei doi se căsători eră recent, de un an și patru luni.

Femeia părea să aibă o viață frumoasă alături de soțul ei. Pe rețelele de socializare ea a postat de-a lungul timpului o mulțime de imagini din vacanțele pe care le-a petrecut  în străinătate. 

Înainte să moară adela a vorbit la telefon cu soțul ei

În dimineața zilei de miercuri, ultima zi din viața sa, femeia părea într-o formă de zile mari, a declarat chiar șeful ei. Era veselă, liniștită și totul părea că este în regulă. Avea o stare de spirit foarte bună și nimic din comportamentul ei nu a dat cuiva de gândit. La un moment dat, în jurul orei 09.30, femeia a vorbit la telefon cu soțul ei. Imediat după ce apelul s-a încheiat ea a plecat spre toaleta din gară și s-a împușcat în cap. 

Zgomotul armei nu a fost foarte bine auzit căci în acel moment prin gară trecea un tren. Doar câteva persoane din zonă au auzit împușcătura. 

Imediat după ce a închis telefonul terminând de discutat cu soția sa, bărbatul femeii a vrut s-o sune din nou. Adela nu i-a mai răspuns însă. Atunci, polițistul a alertat un coleg de-al ei. I-a spus acestuia să se ducă și să-i caute soția căci este posibil ca Adela să facă ceva grav. Ceea ce s-a și întâmplat câteva minute mai târziu. 

Adela a murit în ambulanță. Plaga de ieșire a glonțului era de 7 cm

După ce i-au descoperit trupul pe cimentul toaletei martorii au sunat l a112 și au chemat ajutoare. La fața locului au ajuns medicii de pe ambulanță și echipaje de poliție. Când i-au verificat pulsul, medicii au constatat că inima femeii încă mai bătea. Au transportat-o de urgență în ambulanță însă la scurt timp Adela a intrat în stop cardio-respirator. Medici au resuscitat-o timp de 45 de minute, dar fără succes. Femeia a murit în drum spre spital. 

„A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respirator. Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa. Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Adela şi soţul său, care a fost şi el poliţist la Strehaia, dar promovase examenu de ofiţeri şi era şef de secţie într-o comună doljeană Melineşti, se căsătorise în luna septembrie 2020. Cei doi păreau extrem de fericiţi. Nimeni nu ar fi bănuit că o frumoasă poveste de iubire s-ar putea încheia atât de dramatic.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net