Ce a f─âcut poli╚Ťista din Strehaia ├«nainte de a se ├«mpu╚Öca ├«n cap. Este vorba despre so╚Ťul ei

19 ianuarie 2022

Adela, poli┼úista de 25 de ani care s-a sinucis ├«n toaleta g─ârii din Strehaia, ├«mpu╚Öc├óndu-se ├«n cap cu arma din dotare, era c─âs─âtorit─â cu un poli┼úist. So┼úul s─âu a fost ╚Öi ultima persoan─â cu care a vorbit la telefon. 

image

Nimeni nu se a╚Ötepta la gestul necugetat la care a recurs Adela, o poli╚Ťist─â de doar 25 de ani care a decis s─â-╚Öi curme via╚Ťa ├«ntr-un mod absolut cutremur─âtor. Miercuri diminea╚Ťa t├ón─âra a ajuns la serviciu la ora 08.00, iar peste o or─â jum─âtate mai t├órziu trupul s─âu ne├«nsufle╚Ťit z─âcea ├«ntr-o balt─â de s├ónge pe cimentul din toaleta g─ârii. S-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap cu arma din dotare dup─â ce a vorbit la telefon cu so╚Ťul ei, ╚Öi el tot poli╚Ťist. Cei doi se c─âs─âtori er─â recent, de un an ╚Öi patru luni.

Femeia p─ârea s─â aib─â o via╚Ť─â frumoas─â al─âturi de so╚Ťul ei. Pe re╚Ťelele de socializare ea a postat de-a lungul timpului o mul╚Ťime de imagini din vacan╚Ťele pe care le-a petrecut  ├«n str─âin─âtate. 

├Änainte s─â moar─â adela a vorbit la telefon cu so╚Ťul ei

├Än diminea╚Ťa zilei de miercuri, ultima zi din via╚Ťa sa, femeia p─ârea ├«ntr-o form─â de zile mari, a declarat chiar ╚Öeful ei. Era vesel─â, lini╚Ötit─â ╚Öi totul p─ârea c─â este ├«n regul─â. Avea o stare de spirit foarte bun─â ╚Öi nimic din comportamentul ei nu a dat cuiva de g├óndit. La un moment dat, ├«n jurul orei 09.30, femeia a vorbit la telefon cu so╚Ťul ei. Imediat dup─â ce apelul s-a ├«ncheiat ea a plecat spre toaleta din gar─â ╚Öi s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap. 

Zgomotul armei nu a fost foarte bine auzit c─âci ├«n acel moment prin gar─â trecea un tren. Doar c├óteva persoane din zon─â au auzit ├«mpu╚Öc─âtura. 

Imediat dup─â ce a ├«nchis telefonul termin├ónd de discutat cu so╚Ťia sa, b─ârbatul femeii a vrut s-o sune din nou. Adela nu i-a mai r─âspuns ├«ns─â. Atunci, poli╚Ťistul a alertat un coleg de-al ei. I-a spus acestuia s─â se duc─â ╚Öi s─â-i caute so╚Ťia c─âci este posibil ca Adela s─â fac─â ceva grav. Ceea ce s-a ╚Öi ├«nt├ómplat c├óteva minute mai t├órziu. 

Adela a murit ├«n ambulan╚Ť─â. Plaga de ie╚Öire a glon╚Ťului era de 7 cm

Dup─â ce i-au descoperit trupul pe cimentul toaletei martorii au sunat l a112 ╚Öi au chemat ajutoare. La fa╚Ťa locului au ajuns medicii de pe ambulan╚Ť─â ╚Öi echipaje de poli╚Ťie. C├ónd i-au verificat pulsul, medicii au constatat c─â inima femeii ├«nc─â mai b─âtea. Au transportat-o de urgen╚Ť─â ├«n ambulan╚Ť─â ├«ns─â la scurt timp Adela a intrat ├«n stop cardio-respirator. Medici au resuscitat-o timp de 45 de minute, dar f─âr─â succes. Femeia a murit ├«n drum spre spital. 

ÔÇ×A preluat-o Ambulan┼úa din Strehaia, avea ├«nc─â activitate cardiac─â, pe traseu a intrat ├«n stop cardio-respirator. Noi am venit ├«n sprijin ┼či am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu via┼úa. Are plag─â de intrare a glon┼úului ┼či plag─â de ie┼čire. Cea de ie┼čire este de circa 7-8 cm, la nivelul capuluiÔÇŁ, a declarat medicul de pe ambulan┼ú─â.

Adela ┼či so┼úul s─âu, care a fost ┼či el poli┼úist la Strehaia, dar promovase examenu de ofi┼úeri ┼či era ┼čef de sec┼úie ├«ntr-o comun─â doljean─â Meline┼čti, se c─âs─âtorise ├«n luna septembrie 2020. Cei doi p─âreau extrem de ferici┼úi. Nimeni nu ar fi b─ânuit c─â o frumoas─â poveste de iubire s-ar putea ├«ncheia at├ót de dramatic.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg