O polițistă s-a sinucis în gara din Strehaia. A fost găsită în toaletă, împușcată în cap

Ultima actualizare:

O poliţistă în vârstă de 25 de ani, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, judeţul Mehedinţi, s-a împuşcat în cap, miercuri, în baia gării Strehaia.

politista impuscata strehaia jpg

UPDATE:  Adela Loredana avea 25 de ani şi era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia. Tânăra din Filiaşi era căsătorită de numai câteva luni,  din septembrie 2021. Soțul ei este tot polițist. 

Potrivit primelor informații, femeia ar fi intrat în serviciu la ora 08.00 având pistolul în dotare. În jurul orei 09.40, a intrat în baia gării din Strehaia moment în care mai multe persoane aflate în zonă au auzit un zgomot de armă. martorii au intrat în toaletă și au văzut-o pe Adela întinsă pe jos, într-o baltă de sânge. Femei se împușcase în cap cu pistolul pe care îl avea asupra sa. 

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical.

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia", a transmis Poliţia Mehedinţi.

image

Polițista intrase în serviciu la ora 08.00.

Poliţista era promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La locul incidentului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Poveste trasă la indigo. Cazul se aseamănă izbitor cu cel de la Brașov

Tragedia este asemănătoare cu cea a polițistei care s-a sinucis la Brașov, în propria sa locuință, la începutul lunii, în primele zile ale anului.  Sabina Alexandra s-a împușcat în cap cu pistol din dotare în urma unui conflict pe care l-a avut cu soțul său. Imediat după ceartă, bărbatul a plecat de acasă dar s-a întors de urgență după ce a primit din partea soiei mai multe mesaje. Șocul a fost teribil pentru el când a văzut-o pe Sabina scăldată într-o baltă de sânge. 

Sabina era căsătorită de trei luni, tot cu un polițist. Ea lucra de cinci ani în Poliţie şi avea gradul de agent, fiind numită în funcţia de ajutor șef post la Postul de Politie Comunală Bod. Femeia şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au mai declarat sursele citate. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în urmă cu un an.

Știre în curs de actualizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net