Polițista care s-a sinucis în Brașov ar fi fost victima violenței domestice

Ultima actualizare:

Noi detalii despre polițista care s-a împușcat în cap într-un apartament din Brașov! Femeia s-a sinucis pe 31 decembrie, cu arma furată în urmă cu o lună din sediul IPJ Brașov. În mod șocant, nimeni nu a sesizat că pistolul lipsește, însă se pare că soțul ei, tot polițist, știa de gestul femeii. Mai mult, tânăra de 28 de ani ar fi fost victima violenței domestice.

Polițista și-a pus capăt zilelor la 28 de ani Foto: arhiva personală
Polițista și-a pus capăt zilelor la 28 de ani Foto: arhiva personală

Polițista care s-a sinucis în mod tragic ar fi fost abuzată. Femeia a fugit din comuna în care muncea, după ce a cerut emiterea unui  ordin de protecție pe numele fostului său iubit. Aceste fapte au avut loc în 2019.

În perioada în care a fost ajutor de șef de post într-o comună din Brașov, Sabina Alexandra  a avut o relație cu un bărbat care a bătut-o și a dat-o afară din casă. Scandalul a ajuns până la Parchet și, ulterior, chiar și în instanță. Femeia a obținut un ordin de protecție.

 „Admite în parte cererea privind emiterea ordinului de protecţie formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, în numele victimei H. Sabina Alexandra în contradictoriu cu intimatul agresor B. George, şi în consecinţă: Dispune evacuarea temporară a intimatului agresor din locuinţa familiei. Dispune reintegrarea victimei H. Sabina Alexandra în locuința familiei. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de victima H. Sabina Alexandra, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a părţilor în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de domiciliul victimei H. Sabina Alexandra”, au decis magistrații, în anul 2019, potrivit spynews.ro.

Polițista s-a sinucis chiar de ziua ei

La scurt timp după proces, polițista și-a făcut bagajele și a plecat din comună. Femeia l-a cunoscut pe soțul ei la Brașov, în urmă cu jumătate de an. Cu o aseară înainte să se sinucidă, aceasta s-ar fi certat cu partenerul de viață. Ea i-ar fi reproșat bărbatului că sora lui s-ar fi băgat în mariajul lor. Soțul polițistei ar fi plecat de acasă după ceartă. Polițista i-ar fi dat niște mesaje alarmante polițistului, care știa că în casă există arma și minuția femeii. Arma a fost furată cu o lună înainte din sediul IPJ Brașov, fără să observe nimeni acest lucru. 

Polițista, care trecuse testarea psihologică fără probleme, s-a împușcat în cap chiar de ziua ei. Apropiații spun că femeia nu era deprimată și nu părea genul de persoană care să recurgă la acest gest extrem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net