Poli╚Ťista care s-a sinucis ├«n Bra╚Öov ar fi fost victima violen╚Ťei domestice

Noi detalii despre poli╚Ťista care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap ├«ntr-un apartament din Bra╚Öov! Femeia s-a sinucis pe 31 decembrie, cu arma furat─â ├«n urm─â cu o lun─â din sediul IPJ Bra╚Öov. ├Än mod ╚Öocant, nimeni nu a sesizat c─â pistolul lipse╚Öte, ├«ns─â se pare c─â so╚Ťul ei, tot poli╚Ťist, ╚Ötia de gestul femeii. Mai mult, t├ón─âra de 28 de ani ar fi fost victima violen╚Ťei domestice.

image
Poli╚Ťista ╚Öi-a pus cap─ât zilelor la 28 de ani Foto: arhiva personal─â

Poli╚Ťista care s-a sinucis ├«n mod tragic ar fi fost abuzat─â. Femeia a fugit din comuna ├«n care muncea, dup─â ce a cerut emiterea unui  ordin de protec╚Ťie pe numele fostului s─âu iubit. Aceste fapte au avut loc ├«n 2019.

├Än perioada ├«n care a fost ajutor de ╚Öef de post ├«ntr-o comun─â din Bra╚Öov, Sabina Alexandra  a avut o rela╚Ťie cu un b─ârbat care a b─âtut-o ╚Öi a dat-o afar─â din cas─â. Scandalul a ajuns p├ón─â la Parchet ╚Öi, ulterior, chiar ╚Öi ├«n instan╚Ť─â. Femeia a ob╚Ťinut un ordin de protec╚Ťie.

 ÔÇ×Admite ├«n parte cererea privind emiterea ordinului de protec┼úie formulat─â de petentul Parchetul de pe l├óng─â Judec─âtoria Bra╚Öov, ├«n numele victimei H. Sabina Alexandra ├«n contradictoriu cu intimatul agresor B. George, ┼či ├«n consecin┼ú─â: Dispune evacuarea temporar─â a intimatului agresor din locuin┼úa familiei. Dispune reintegrarea victimei H. Sabina Alexandra ├«n locuin╚Ťa familiei. Oblig─â intimatul agresor s─â p─âstreze o distan┼ú─â minim─â de 50 metri fa┼ú─â de victima H. Sabina Alexandra, cu excep┼úia situa┼úiilor ├«n care se impune, potrivit legii, prezen┼úa concomitent─â a p─âr┼úilor ├«n fa┼úa unor instan┼úe de judecat─â, a unor organe de urm─ârire penal─â sau a altor institu┼úii ┼či autorit─â┼úi publice. Oblig─â intimatul agresor s─â p─âstreze o distan┼ú─â minim─â de 50 metri fa┼ú─â de domiciliul victimei H. Sabina AlexandraÔÇŁ, au decis magistra╚Ťii, ├«n anul 2019, potrivit spynews.ro.

Poli╚Ťista s-a sinucis chiar de ziua ei

La scurt timp dup─â proces, poli╚Ťista ╚Öi-a f─âcut bagajele ╚Öi a plecat din comun─â. Femeia l-a cunoscut pe so╚Ťul ei la Bra╚Öov, ├«n urm─â cu jum─âtate de an. Cu o asear─â ├«nainte s─â se sinucid─â, aceasta s-ar fi certat cu partenerul de via╚Ť─â. Ea i-ar fi repro╚Öat b─ârbatului c─â sora lui s-ar fi b─âgat ├«n mariajul lor. So╚Ťul poli╚Ťistei ar fi plecat de acas─â dup─â ceart─â. Poli╚Ťista i-ar fi dat ni╚Öte mesaje alarmante poli╚Ťistului, care ╚Ötia c─â ├«n cas─â exist─â arma ╚Öi minu╚Ťia femeii. Arma a fost furat─â cu o lun─â ├«nainte din sediul IPJ Bra╚Öov, f─âr─â s─â observe nimeni acest lucru. 

Poli╚Ťista, care trecuse testarea psihologic─â f─âr─â probleme, s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap chiar de ziua ei. Apropia╚Ťii spun c─â femeia nu era deprimat─â ╚Öi nu p─ârea genul de persoan─â care s─â recurg─â la acest gest extrem.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg