Soțul polițistei care s-a sinucis de Revelion, găsit în stare de șoc: «Era făcut ghem și plângea isteric»

Apar noutăţi de ultimă oră în cazul tinerei poliţiste din Braşov care a fost găsită moartă în casă chiar inainte de ziua ei. Politista ar fi implinit 29 de ani pe 31 decembrie. 

Polițista a fost găsită fără viață în propria locuință. Sursă foto: Shutterstock
Polițista a fost găsită fără viață în propria locuință. Sursă foto: Shutterstock

Noi detalii despre Sabina, polițista care a fost găsită fără suflare de ziua ei de naștere, apar la iveală. Se pare că aceasta a fost marcată profund de despărțirea părinților ei.

A fost crescută doar de către mama sa și a reluat legătura cu tatăl ei abia după ce a intrat la liceu. La vârsta de 18 ani a fost dată afară din casă de propria mamă și de aproape doi ani nu mai comunica deloc cu cea care i-a dat viață. 

Mama polițistei refuză să accepte ipoteza sinuciderii

”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu. El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric” a povestit mama fetei, despre ipostaza în care a fost găsit soțul victimei. 

Mama polițistei susține că fiica ei era o persoană puternică și refuză să accepte varianta sinuciderii. Mai mult decât atât susține că scrisul din biletul de adio găsit de polițiști nu seamănă deloc cu cel avut de femeie. 

Și vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa celei care a murit în condiții misteriose chiar în ziua de Anul Nou. ”O familie fericită vă spun, eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic” a povestit Gheorghe Staicu, un vecin. 

Polițista s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Vă reamintim că femeia de 29 de ani a fost găsită moartă în casă, după ce s-ar fi împușcat în cap cu arma din dotare, un pistol marca Carpați. 

Joi seara, polițista s-a certat cu soțul ei, pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, soțul a plecat de acasă, după care a urmat un schimb de mesaje între ei, iar ea a scris un bilet în care a spus că va rezolva toate problemele.

Soțul l-a apelat pe tatăl fetei cerându-i ajutor și spunându-i că nu poate gestiona situația. Întrucât nu i-a răspuns la telefon tatălui ei, au mers împreună (soț și tată) în locuință, unde au găsit-o împușcată și au anunțat la 112.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net