Poliţistul care s-a sinucis de Crăciun și-a tras un glonț în inimă! Detalii șocante

Detalii terifiante despre moartea polițistului din Dărmănești, care s-a sinucis în ziua de Crăciun, sâmbătă, 25 decembrie. Se pare că agentul șef a amenințat că își va lua viața, dar nu a fost consiliat psihologic. Acheta ridică multe semne de întrebare!

image
Poliţistul şi-a tras un glonţ în inimă cu pistolul pe care îl deţinea legal Foto: obiectivbr.ro

Arma pe care o deținea polițistul nu a fost ridicată de către anchetatori după ce a fost demarată ancheta împotriva lui. Bărbatul se afla în arest la domiciliu.

Polițistul din Dărmănești şi-a tras un glonț în inimă cu pistolul pe care îl deţinea legal şi care nu a fost ridicat de anchetatori când a fost demarată cercetarea penală împotriva acestuia, relatează adevarul.ro.

Înainte de tragedie, agentul ar fi ameninţat că se sinucide, însă se pare că nu a fost consiliat psihologic. O echipă de criminalişti a analizat casa unde a avut loc tragicul incident pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs acesta.

«IPJ Bacău a fost sesizat prin 112 de către o femeie de 46 de ani, din  Dărmăneşti, despre faptul că soţul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deţinător legal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat», a precizat IPJ Bacău. 

Polițistul care s-a sinucis era cercetat pentru luare de mită

Agentul şef care s-a sinucis făcea parte dintr-un grup de şase poliţişti cercetaţi pentru luare de mită.  Oamenii legii au fost acuzaţi că ar fi cerut bani de la şoferi pentru a trece cu vedere abaterile la regimul rutier. 

Bărbatul activa ca poliţist la formaţiunea rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Dărmăneşti din anul 2011. În noiembrie, acesta a fost suspendat din funcție și plasat în arest la domiciliu. Când s-a sinucis, era singur acasă, conform unor surse din anchetă.

  «La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcţie ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupţie, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu», au declarat reprezentanţii IPJ Bacău.  

Ultima verificare la domiciliul bărbatului a avut loc sâmbătă, la ora 12:30. 

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
20220920 101604 M jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg