Cum l-a ameninţat un patron pe poliţistul care i-a controlat restaurantul: «Îţi tai capul, de faţă cu mumă-ta şi cu tac-tu»

image
Sindicatul Europol anunţă că îl sprijină pe poliţistul hărţuit

Ţara lui Papură Vodă! Un poliţist din Strehaia (Mehedinţi), care a oprit o petrecere ilegală în timpul pandemiei la un restaurant din oraş, a fost ameninţat cu moartea de patron. Şefii poliţistului n-au luat măsuri, ba, mai mult, l-au trimis pe agent să patruleze în alte localităţi, susţin sindicaliştii din Poliţie.

Ameninţat cu moartea fiindcă şi-a făcut datoria! Un agent de poliţie care a oprit un botez, la un restaurant din Strehaia, în timpul pandemiei, a fost luat la înjurături de patronul localului. Membrii Sindicatului Europol susţin că, după ce agentul a ieşit din tură, în jurul orei 23.00, a fost sunat şi înjurat de proprietarul restaurantului. „Discuţia a continuat în acelaşi registru, patronul spunându-i că va fi sancţionat profesional – indiciu clar că acesta are şefi sus-puşi, care sunt la dispoziţia lui. De fapt, iritarea cea mai mare a patronului exact aceasta e - că îi are la degetul mic pe şefii din poliţie, iar un «prost» de agent şi-a permis să-l controleze tocmai pe el”, scrie Sindicatul Europol.   A doua zi, poliţistul şi-a anunţat şefii cu privire la ameninţările la care a fost supus, însă aceştia i-au transmis că „acestea sunt riscurile meseriei”, subliniază sindicaliştii. Mai mult, l-au trimis să-şi exercite atribuţiile de serviciu în localităţi din afara oraşului Strehaia, potrivit adevarul.ro.Sindicatul Europol anunţă că va sesiza toate structurile abilitate şi că va asigura asistenţă juridică poliţistului, pentru ca faptele la care a fost supus să nu rămână nepedepsite.  

«Vorbesc cu un prost, handicapat»

  • Patron: Unde eşti? Să mă întâlnesc cu tine în seara asta. 
  • Poliţist: Unde vreau eu, nu ai ce să te întâlneşti cu mine. 
  • Patron: Bă, tu aşa vorbeşti cu mine?
  • Poliţist: Cred că ai greşit numărul, nu ştii cu cine vorbeşti. 
  • Patron: Ba da… vorbesc cu un prost, handicapat. (...)
  • Patron: Băi, prostule, fii atent aici, îţi spun pentru ultima oară. Dacă vreodată te mai apropii de familia mea la trei kilometri, poţi să mă înregistrezi şi cu mumă-ta şi cu tac-tu şi cu cine vrei. Îţi tai capul ... (Invective), vin şi te iau din pat, şi acolo la tine, de faţă cu mumă-ta şi cu tac-tu, îţi tai capul!
  • Poliţist: Aaa, asta are legătură cu faptul că am venit acum să stricăm evenimentul?
  • Patron: Da, bă ... (Invective)
cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
image png
Anamaria prodan captura video webp
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg