Ce mesaj i-a trimis poli╚Ťista din Strehaia so╚Ťului, ├«nainte de a-╚Öi trage un glon╚Ť ├«n cap

T├ón─âra poli╚Ťist─â din Strehaia ╚Öi-a ÔÇ×anun╚ŤatÔÇŁ, ├«ntr-un fel, so╚Ťul cu privire la ceea ce urma s─â fac─â. ├Änainte s─â intre ├«n baia din gar─â, femeia i-a scris un sms b─ârbatului cu care se c─âs─âtorise de c├óteva luni, apoi ╚Öi-a ├«nchis telefonul. 

politista strehaia jpg

Adela, poli╚Ťista care ╚Öi-a tras un glon╚Ť ├«n cap ├«n baia G─ârii din Strehaia, jude╚Ťul Mehedin╚Ťi, avea doar 25 de ani. Apropia╚Ťii spun despre ea c─â traversa o perioad─â mai dificil─â, un fel de depresie. Nu se cunoa╚Öte ├«nc─â motivul st─ârilor de triste╚Ťe, ├«ns─â se pare c─â acesta ar fi cauza care a ├«mpins-o spre tragicul gest.

I-a spus so╚Ťului c─â ├«l iube╚Öte  

├Änainte s─â mearg─â ├«n baia G─ârii din Strehaia, Adela i-a dat un mesaj lui Sorin, so╚Ťul s─âu, ├«n care i-a scris c─â ├«l iube╚Öte foarte mult ╚Öi i-a cerut s─â o ierte. Apoi, ╚Öi-a ├«nchis telefonul ╚Öi a mers ├«n baia respectiv─â, unde s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap cu pistolul din dotare, sus╚Ťin apropia╚Ťii tinerei.  

Prevestind ceva foarte r─âu, b─ârbatul a ├«ncercat s─â o sune imediat pe Adela, ├«ns─â nu a mai putut lua leg─âtura cu ea. L-a contactat pe ╚Öeful poli╚Ťistei, iar acesta a mers s─â o caute, g─âsind-o ├«ntr-o balt─â de s├ónge. Medicii sosi╚Ťi de urgen╚Ť─â la fa╚Ťa locului au constatat c─â inima femeii ├«nc─â mai b─âtea. Au transportat-o de urgen╚Ť─â ├«n ambulan╚Ť─â, ├«ns─â la scurt timp Adela a intrat ├«n stop cardio-respirator. Medici au resuscitat-o timp de 45 de minute, dar f─âr─â succes. Femeia a murit ├«n drum spre spital. 

stanga
dreapta
adela loredana politista jpg
adela politista din strehaia jpg
adela politista strehaia jpg
index webp
adela loredana jpg
politista mehedinti jpg
politista impuscata strehaia jpg

Adela suferea de depresie  

Rudele spun c─â Adela nu se sim╚Ťea deloc bine ├«n ultimele trei s─âpt─âm├óni ╚Öi familia cuno╚Ötea acest aspect. Toat─â lumea a ├«ncercat s─â o ajute, a fost ├«ndrumat─â s─â cear─â ajutor de specialiate la psiholog sau psihiatru, ├«ns─â t├ón─âra a refuzat. Spunea doar c─â se simte bolnav─â, cu o durere ├«n tot corpul.

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg