Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. S-a aflat ce a împins-o la sinucidere

Ultima actualizare:

Adela, polițista din Strehaia care s-a împușcat în cap în baia din gară, a avut în ultima vreme un comportament total schimbat, iar acest lucru nu a trecut neobservat. Se pare că tânăra suferea de o afecțiune care, cel mai probabil, i-a și adus moartea. 

image

Apropiații femeii, prieteni dar și rude, au declarat că Adela nu părea deloc bine în ultima perioadă. Deși încerca să mascheze acest lucru, ea era total schimbată. Se pare că polițista se adâncise într-o depresie gravă, peste care cei din jur au încercat să o ajute să treacă. Numai că depresia nu trece de la sine. Este o boală gravă, care se tratează medicamentos și prin ore lungi de terapie. Însă Aela nici nu a vrut să audă de medici. 

Apropiații fetei spun că polițista avea un comportament schimbat cam de trei săptămâni și îi era măcinată de gândul că este foarte bolnavă.

Amicii fetei au făcut declarații emoționante. Familia și cei dragi erau alături de ea și încercau să o aducă pe calea cea bună. Adela a refuzat categoric să meargă la psiholog sau la psihiatru.

image

Mai mult de atât, chiar în urmă cu o zi partenerul ei de viață a dus-o pe Adela la neurolog, ea acuzând stări de rău și dureri puternice de cap.

Adela suferea de depresie. A refuzat categoric să meargă la psiholog

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", a spus prietenul Adelei pentru Observatornews.ro.

Adela Loredana avea 25 de ani și era polițistă în Mehedinți. Ea s-a sinucis cu arma din dotare în toaleta gării din Strehaia, după o discuție pe care a avut-o cu soțul ei la telefon. Tânără s-a împușcat în cap, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Fsta s-a stins în ambulanță, în drum spre spital. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net