Boala de care suferea poli╚Ťista care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap din Strehaia. S-a aflat ce a ├«mpins-o la sinucidere

20 ianuarie 2022

Adela, poli╚Ťista din Strehaia care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap ├«n baia din gar─â, a avut ├«n ultima vreme un comportament total schimbat, iar acest lucru nu a trecut neobservat. Se pare c─â t├ón─âra suferea de o afec╚Ťiune care, cel mai probabil, i-a ╚Öi adus moartea. 

image

Apropia╚Ťii femeii, prieteni dar ╚Öi rude, au declarat c─â Adela nu p─ârea deloc bine ├«n ultima perioad─â. De╚Öi ├«ncerca s─â mascheze acest lucru, ea era total schimbat─â. Se pare c─â poli╚Ťista se ad├óncise ├«ntr-o depresie grav─â, peste care cei din jur au ├«ncercat s─â o ajute s─â treac─â. Numai c─â depresia nu trece de la sine. Este o boal─â grav─â, care se trateaz─â medicamentos ╚Öi prin ore lungi de terapie. ├Äns─â Aela nici nu a vrut s─â aud─â de medici. 

Apropia╚Ťii fetei spun c─â poli╚Ťista avea un comportament schimbat cam de trei s─âpt─âm├óni ╚Öi ├«i era m─âcinat─â de g├óndul c─â este foarte bolnav─â.

Amicii fetei au f─âcut declara╚Ťii emo╚Ťionante. Familia ╚Öi cei dragi erau al─âturi de ea ╚Öi ├«ncercau s─â o aduc─â pe calea cea bun─â. Adela a refuzat categoric s─â mearg─â la psiholog sau la psihiatru.

image

Mai mult de at├ót, chiar ├«n urm─â cu o zi partenerul ei de via╚Ť─â a dus-o pe Adela la neurolog, ea acuz├ónd st─âri de r─âu ╚Öi dureri puternice de cap.

stanga
dreapta
politista strehaia jpg
politista impuscata strehaia jpg
politista mehedinti jpg
adela loredana jpg
adela loredana politista jpg
adela politista din strehaia jpg
adela politista strehaia jpg

Adela suferea de depresie. A refuzat categoric s─â mearg─â la psiholog

ÔÇ×Adela era ├«ntr-o depresie ad├ónc─â de aproximativ 3 s─âpt─âm├óni... toat─â familia ╚Ötia asta ╚Öi au fost ├«n permanen╚Ť─â discu╚Ťii cu ea. Se sim╚Ťea bolnav─â, cu o durere ├«n tot corpul. Sorin (n.r. so╚Ťul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliser─â ├«mpreun─â cu al╚Ťi prieteni sa ne viziteze ├«ntr-un weekend la Bucure╚Öti). Sorin a ├«ncercat s─â mearg─â cu ea la un psiholog/psihiatru, ├«ns─â a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru c─â acuza dureri de cap)", a spus prietenul Adelei pentru Observatornews.ro.

Adela Loredana avea 25 de ani ╚Öi era poli╚Ťist─â ├«n Mehedin╚Ťi. Ea s-a sinucis cu arma din dotare ├«n toaleta g─ârii din Strehaia, dup─â o discu╚Ťie pe care a avut-o cu so╚Ťul ei la telefon. T├ón─âr─â s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, iar medicii ajun╚Öi la fa╚Ťa locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Fsta s-a stins ├«n ambulan╚Ť─â, ├«n drum spre spital. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg