Prietenii Adelei, mărturisiri cutremurătoare. De ce a mers polițista la neurolog cu o zi înainte de moarte

Adela Loredana, polițista care s-a împușcat în cap în toaleta gării din Strehaia, ascundea un secret cutremurător. Țânăra suferea de o afecțiune gravă, acesta fiind, cel mai probabil, motivul care i-a adus moartea. 

image

Adela suferea de depresie

"Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul", a  povestit un prieten de-al Adelei. 

"Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă ea a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", a mai spus acesta.

adela loredana jpg

„În acea dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din situația în care se află. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul Adelei.

Adela părea că are o viață perfectă. Realitatea era cu totul alta

Adela, poliţista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia, părea să aibă viaţa ideală. Pe reţelelele de socializare, tânăra posta adeseori imagini din vacanţele petrecute în afara ţării. În plus, se căsătorise de un an şi patru luni şi nimic nu avea să anunţe tragedia ce avea să urmeze. Miercuri dimineață, Adela s-a îndreptat spre baia gării din Strehaia, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită.

image

Au fost chemate ajutoare de urgenţă. Inima poliţistei încă mai bătea atunci când echipajele au sosit la locul tragediei. Din păcate, pe drum, inima i s-a oprit şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

Puteți urmări știrile Clik! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net