So╚Ťul poli╚Ťistei care s-a sinucis ├«n gar─â, primul mesaj dup─â ├«nmorm├óntare: "├Ängerul meu m-a p─âr─âsit"

22 ianuarie 2022

Cazul poli╚Ťistei care ╚Öi-a pus cap─ât zilelor, la doar 25 de ani, a mi╚Öcat opinia public─â. Sute de mesaje de condolean╚Ťe curg pe paginile de socializare, unde pentru prima dat─â de la tragedie a avut o reac╚Ťie ╚Öi so╚Ťul ├«ndurerat. Sorin a publicat poze cu iubita lui so╚Ťie ╚Öi un mesaj de "adio".

image
Adela și Sorin erau colegi de muncă. Foto: Facebook

Adela Loredana, poli╚Ťista de 25 de ani care a decis s─â plece prea devreme din aceast─â lume, a fost ├«nmorm├óntat─â vineri. Cei care o cuno╚Öteau au mers s─â ├«╚Öi ia r─âmas bun de la t├ón─âra care, spun apropia╚Ťii, se l─âsase prad─â depresiei. ├Än cea mai neagr─â zi din via╚Ťa lui, Sorin, so╚Ťul greu ├«ncercat, a g─âsit putere s─â scrie un mesaj pe Facebook, pentru femeia cu care se c─âs─âtorise ├«n septembrie 2020: "├Än cea mai trist─â zi din via╚Ťa mea, ├«ngerul meu m-a p─âr─âsit. Te voi iubi mereu!", a scris Sorin, ├«n dreptul unor fotografii ├«n care era fericit, l├óng─â Adela. 

Adela Loredana s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, pe 19 ianuarie, ├«n toaleta g─ârii din Strehaia, nu ├«nainte de a-i trimite so╚Ťului un mesaj, pe telefon. "Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spun├óndu-i c─â ├«l iube╚Öte ╚Öi c─â ├«l roag─â s─â o ierte pentru ce va face, ├«ns─â nu vede alta ie╚Öire din depresie. Sorin a sunat-o imediat ├«napoi, ├«ns─â Adela ├«╚Öi ├«nchisese telefonul. Dup─â aceea, Sorin l-a sunat pe ╚Öeful Adelei ╚Öi l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nici o discu╚Ťie telefonic─â cu Sorin ├«nainte", a spus prietenul fetei pentru Observatornews.ro. So╚Ťul a sunat-o imediat ├«napoi, ├«ns─â nu i-a mai r─âspuns nimeni, astfel c─â i-a anun╚Ťat imediat colegii. Din p─âcate, pentru Adela nu s-a mai putit face nimic. 45 de minute au ├«ncercat medicii s─â o resusciteze, ├«ns─â ├«n zadar.

Adela suferea de depresie, dar refuza s─â cear─â ajutorul unui specialist  

╚śi rudele Adelei au povestit c─â t├ón─âra nu se sim╚Ťea deloc bine ├«n ultima vreme. Spunea c─â se simte bolnav─â, c─â o durea tot corpul. Familia ar fi ├«ncercat s-o ajute ╚Öi ar fi sf─âtuit-o s─â cear─â ajutorul unui specialist, ├«ns─â Adela a refuzat, iar pe 19 ianuarie a decis s─â-╚Öi pun─â cap─ât zilelor.

"Sorin (n.r. so╚Ťul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliser─âm ├«mpreun─â cu al╚Ťi prieteni sa ne viziteze ├«ntr-un weekend la Bucure╚Öti). Sorin a ├«ncercat s─â mearg─â cu ea la un psiholog/psihiatru, ├«ns─â ea a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru c─â acuza dureri de cap)", a spus un apropiat al cuplului pentru sursa anterior men╚Ťionat─â. 

stanga
dreapta
adela loredana (2) jpg
adela loredana (4) jpg
adela loredana (5) jpg
adela loredana (3) jpg
nuntapolitista adela loredana (1) jpg
adela politista sot jpeg
adela loredana jpg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg