Soțul polițistei care s-a sinucis în gară, primul mesaj după înmormântare: "Îngerul meu m-a părăsit"

Cazul polițistei care și-a pus capăt zilelor, la doar 25 de ani, a mișcat opinia publică. Sute de mesaje de condoleanțe curg pe paginile de socializare, unde pentru prima dată de la tragedie a avut o reacție și soțul îndurerat. Sorin a publicat poze cu iubita lui soție și un mesaj de "adio".

Adela și Sorin erau colegi de muncă. Foto: Facebook
Adela și Sorin erau colegi de muncă. Foto: Facebook

Adela Loredana, polițista de 25 de ani care a decis să plece prea devreme din această lume, a fost înmormântată vineri. Cei care o cunoșteau au mers să își ia rămas bun de la tânăra care, spun apropiații, se lăsase pradă depresiei. În cea mai neagră zi din viața lui, Sorin, soțul greu încercat, a găsit putere să scrie un mesaj pe Facebook, pentru femeia cu care se căsătorise în septembrie 2020: "În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!", a scris Sorin, în dreptul unor fotografii în care era fericit, lângă Adela. 

Adela Loredana s-a împușcat în cap, pe 19 ianuarie, în toaleta gării din Strehaia, nu înainte de a-i trimite soțului un mesaj, pe telefon. "Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea, Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nici o discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul fetei pentru Observatornews.ro. Soțul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii. Din păcate, pentru Adela nu s-a mai putit face nimic. 45 de minute au încercat medicii să o resusciteze, însă în zadar.

Adela suferea de depresie, dar refuza să ceară ajutorul unui specialist  

Și rudele Adelei au povestit că tânăra nu se simțea deloc bine în ultima vreme. Spunea că se simte bolnavă, că o durea tot corpul. Familia ar fi încercat s-o ajute și ar fi sfătuit-o să ceară ajutorul unui specialist, însă Adela a refuzat, iar pe 19 ianuarie a decis să-și pună capăt zilelor.

"Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă ea a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", a spus un apropiat al cuplului pentru sursa anterior menționată. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net