Polițista care s-a împușcat în cap, condusă pe ultimul drum. ”Este un șoc pentru noi toți”

Ultima actualizare:

Adela, polițista în vârstă de 25 de ani care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare, a fost înmormântată vineri. Zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la tânăra care suferea de mai mult timp de depresie.

Adela Loredana a murit după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare
Adela Loredana a murit după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Toți cei care o cunoșteau pe Adela au venit, vineri, să-și ia rămas bun de la tânăra polițistă. Chiar dacă apropiații tinerei știau de problemele acesteia, nimeni nu și-ar fi putut imagina că aceasta va alege să-și pună capăt zilelor.

Adela era agent de poliție, ajutor de șef de port la Poliția Transporturi Strehaia, și se căsătorise cu numai un an și câteva luni în urmă cu iubitul ei, Sorin, tot polițist. Din afară, părea că are o viață perfectă. Totul părea minunat din imaginile postate de tânără pe rețelele sociale. Din păcate, realitatea era cu totul alta.

Oamenii prezenți la îmnormântare au avut numai cuvinte de laudă pentru Adela și s-au declarat șocați de gestul fetei: „Nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla așa ceva”, ”Este un șoc pentru noi toți. Apropiați colegi, nu avem cuvinte, e foarte greu”, ”Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape un copil”, ”O fată nemaipomenită, frumoasă, respectuoasă”, ”Era o floare. Și cuminte și frumoasă”, ”Ne-am cutremurat. Ce să mai zicem. Ne-am cutremurat când am auzit”, au spus oamenii care o cunoșteau pe Adela, pentru Antena 3.

Adela i-a transmis un mesaj soțului ei înainte să se împuște în cap

Apropiații Adelei susțin că aceasta i-ar fi trimis un mesaj soțului ei înainte să meargă în baia Gării din Strehaia. Tânăra i-ar fi scris lui Sorin că îl iubește foarte mult și i-a cerut să o ierte. Apoi, și-a închis telefonul și a intrat în baie, unde s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare.  

Bărbatul ar fi încercat să o sune imediat pe Adela, însă nu a mai putut lua legătura cu ea. În scurt timp l-a contactat pe șeful polițistei, iar acesta a mers să o caute, găsind-o într-o baltă de sânge.

Medicii sosiți de urgență la fața locului au constatat că inima femeii încă mai bătea. Au transportat-o de urgență în ambulanță, însă la scurt timp Adela a intrat în stop cardio-respirator. Medici au resuscitat-o timp de 45 de minute, dar fără succes. Femeia a murit în drum spre spital. 

Adela suferea de depresie, dar refuza să ceară ajutorul unui specialist  

Rudele Adelei susțin că tânăra nu se simțea deloc bine în ultima vreme. Spunea că se simte bolnavă, că o durea tot corpul. Familia ar fi încercat s-o ajute și ar fi sfătuit-o să ceară ajutorul unui specialist, însă Adela a refuzat, iar pe 19 ianuarie a decis să-și pună capăt zilelor.

"Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă ea a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", a spus un apropiat al cuplului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net