Poli╚Ťista care s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap, condus─â pe ultimul drum. ÔÇŁEste un ╚Öoc pentru noi to╚ŤiÔÇŁ

21 ianuarie 2022

Adela, poli╚Ťista ├«n v├órst─â de 25 de ani care ╚Öi-a pus cap─ât zilelor cu arma din dotare, a fost ├«nmorm├óntat─â vineri. Zeci de oameni au venit s─â-╚Öi ia r─âmas bun de la t├ón─âra care suferea de mai mult timp de depresie.

adela loredana politista jpg
Adela Loredana a murit după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare

To╚Ťi cei care o cuno╚Öteau pe Adela au venit, vineri, s─â-╚Öi ia r─âmas bun de la t├ón─âra poli╚Ťist─â. Chiar dac─â apropia╚Ťii tinerei ╚Ötiau de problemele acesteia, nimeni nu ╚Öi-ar fi putut imagina c─â aceasta va alege s─â-╚Öi pun─â cap─ât zilelor.

Adela era agent de poli╚Ťie, ajutor de ╚Öef de port la Poli╚Ťia Transporturi Strehaia, ╚Öi se c─âs─âtorise cu numai un an ╚Öi c├óteva luni ├«n urm─â cu iubitul ei, Sorin, tot poli╚Ťist. Din afar─â, p─ârea c─â are o via╚Ť─â perfect─â. Totul p─ârea minunat din imaginile postate de t├ón─âr─â pe re╚Ťelele sociale. Din p─âcate, realitatea era cu totul alta.

Oamenii prezen╚Ťi la ├«mnorm├óntare au avut numai cuvinte de laud─â pentru Adela ╚Öi s-au declarat ╚Öoca╚Ťi de gestul fetei: ÔÇ×Nimeni nu s-a g├óndit c─â se poate ├«nt├ómpla a╚Öa cevaÔÇŁ, ÔÇŁEste un ╚Öoc pentru noi to╚Ťi. Apropia╚Ťi colegi, nu avem cuvinte, e foarte greuÔÇŁ, ÔÇŁNimic nu e mai tragic ca un p─ârinte s─â ├«╚Öi ├«ngroape un copilÔÇŁ, ÔÇŁO fat─â nemaipomenit─â, frumoas─â, respectuoas─âÔÇŁ, ÔÇŁEra o floare. ╚śi cuminte ╚Öi frumoas─âÔÇŁ, ÔÇŁNe-am cutremurat. Ce s─â mai zicem. Ne-am cutremurat c├ónd am auzitÔÇŁ, au spus oamenii care o cuno╚Öteau pe Adela, pentru Antena 3.

Adela i-a transmis un mesaj so╚Ťului ei ├«nainte s─â se ├«mpu╚Öte ├«n cap

Apropia╚Ťii Adelei sus╚Ťin c─â aceasta i-ar fi trimis un mesaj so╚Ťului ei ├«nainte s─â mearg─â ├«n baia G─ârii din Strehaia. T├ón─âra i-ar fi scris lui Sorin c─â ├«l iube╚Öte foarte mult ╚Öi i-a cerut s─â o ierte. Apoi, ╚Öi-a ├«nchis telefonul ╚Öi a intrat ├«n baie, unde s-a ├«mpu╚Öcat ├«n cap cu pistolul din dotare.  

B─ârbatul ar fi ├«ncercat s─â o sune imediat pe Adela, ├«ns─â nu a mai putut lua leg─âtura cu ea. ├Än scurt timp l-a contactat pe ╚Öeful poli╚Ťistei, iar acesta a mers s─â o caute, g─âsind-o ├«ntr-o balt─â de s├ónge.

Medicii sosi╚Ťi de urgen╚Ť─â la fa╚Ťa locului au constatat c─â inima femeii ├«nc─â mai b─âtea. Au transportat-o de urgen╚Ť─â ├«n ambulan╚Ť─â, ├«ns─â la scurt timp Adela a intrat ├«n stop cardio-respirator. Medici au resuscitat-o timp de 45 de minute, dar f─âr─â succes. Femeia a murit ├«n drum spre spital. 

stanga
dreapta
nuntapolitista adela loredana (1) jpg
adela loredana jpg
nuntapolitista adela loredana (1) png
adela loredana jpg
nuntapolitista adela loredana (4) jpg

Adela suferea de depresie, dar refuza s─â cear─â ajutorul unui specialist  

Rudele Adelei sus╚Ťin c─â t├ón─âra nu se sim╚Ťea deloc bine ├«n ultima vreme. Spunea c─â se simte bolnav─â, c─â o durea tot corpul. Familia ar fi ├«ncercat s-o ajute ╚Öi ar fi sf─âtuit-o s─â cear─â ajutorul unui specialist, ├«ns─â Adela a refuzat, iar pe 19 ianuarie a decis s─â-╚Öi pun─â cap─ât zilelor.

"Sorin (n.r. so╚Ťul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliser─âm ├«mpreun─â cu al╚Ťi prieteni sa ne viziteze ├«ntr-un weekend la Bucure╚Öti). Sorin a ├«ncercat s─â mearg─â cu ea la un psiholog/psihiatru, ├«ns─â ea a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru c─â acuza dureri de cap)", a spus un apropiat al cuplului.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg