Ultimele cuvinte ale Adelei, polițista care s-a împușcat în cap în gara din Strehaia, către soțul ei

21 ianuarie 2022

Adela, polițista care s-a împușcat în cap în gara din Strehaia, a vorbit înainte de a-și lua viața cu soțul ei. Se căsătoriseră de numai câteva luni și păreau fericiți. Nimic din comportamentul fetei nu anunța tragedia care urma să se întâmple.Și, cu toate astea, într-un moment pe care doar ea l-a înțeles, femeia a apăsat pe trăgaci. 

image

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, avea 25 de ani şi era căsătorită de numai câteva luni tot cu un polițist. Cei doi aveau toată viața înainte însă fata a decis altceva. Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, însă în zadar. Nu a vrut să meargă la medic. A refuzat categoric să fie consultată de un specialist. Spera, probabil, că totul se va rezolva de la sine. Însă , din păcate, depresia este o boală extrem de gravă care nu trece singură. Sau, poate nici nu bănuia că are această boală. Sau, mai rău, nu voia să recunoască. 

image

Unul dintre prietenii fetei a făcut mărturii despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului cu câteva minute înainte de a -și lua viața. Se pare că polițista  i-ar fi dat un mesaj lui Sorin în care i-a spus că îl iubește foarte mult și îi pare rău pentru gestul pe care urmează să-l facă. Însă, ar mi fi spus ea, nu are încotro. 

Adela, mesaj pentru soțul ei: „Te iubesc”

"În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nici o discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

image

Adela s-a împușcat în cap în toaleta gării din Strehaia. Nimeni nu a știut. Zgomotul armei a fost acoperit de sunetul roților de tren - gara fiind în acel moment tranzitată de o locomotivă cu mai multe vagoane. Adela a fost găsită de niște oameni care se aflau în zonă. Încă mai trăia când a venit ambulanța.  Polițista a intrat în tur la ora 08.00. Mai avea de trăit doar o oră jumătate. Martorii au găsit-o într-o baltă de sânge. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Tânăra este a doua poliţistă care îşi pune capăt zilelor cu pistolul din dotare, în această lună. La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Ca şi în cazul de faţă, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg