Polițist craiovean de 52 de ani, campion european la culturism

Florentin Corbeanu este românul care a devenit campion de culturism, la categoria „Men’s Physique”, la finalul acestei săptămâni, în cadrul Campionatului European de Culturism și Fitness, desfășurat în intervalul 4 – 9 mai, în localitatea Santa Susanna, din Spania.

Florentin Corbeanu, cu medalia de Campion European la culturism foto: Facebook
Florentin Corbeanu, cu medalia de Campion European la culturism foto: Facebook


La 52 de ani, mulți polițiști încep deja să se gândească la pensionare. Nu este cazul lui Florentin Corbeanu, un super-agent de circulație, din Craiova, pasionat de sport, încă din adolescență.

E culturist din anii 90

Polțistul nu este străin de participarea la competițiile internaționale de profil, el practicând culturismul din anii 90, când a obținut primele rezultate, care anunțau reușitele actuale.

În ’91 am mai fost o dată campion naţional la culturism la juniori. După care am mai rărit antrenamentale, întemedind o familie, a venit Şcoala de Poliţie... Am cochetat tot timpul cu sala de sport. Dieta este foarte complicată, dar îi fac faţă, iar sportul nu îmi afectează activitatea profesională”, declara, în 2021, Florentin Corbeanu, pentru playtech.ro

Citește și: Drumul de la polițist, la influencer! Ce mai face Bogdan Urucu, fotomodelul de la Survivor

A participat și anul trecut

Și anul trecut, polițistul de la „Rutieră” a participat la Campionatul European. Cu un fizic ce pare sculptat, Florentin nu își trădează vârsta. Anul acesta, a venit și momentul mult așteptat.

Ca de fiecare dată, este o onoare să reprezint România la Campionatul European de Culturism și Fitness, devenind Campion European, un titlu mult așteptat! Deosebite mulțumiri către Federația Română de Culturism și Fitness și CS Gladiator GYM Craiova! Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei ce m-a susținut pe tot parcursul pregătirilor!”, a anunțat Florentin Corbeanu, vineri seara (6 mai), la scurt timp după ce a fost distins cu premiul cucerit, pe contul personal de Facebook.

Recomandările haioase ale colegilor

Performanța campionului european nu a trecut neobservată nici în rândul colegilor de breaslă. Sindicatul Europol a publicat, cu mândrie și într-o tentă haioasă, dar cât se poate de reală: „Multe felicitări colegului nostru, Florentin Corbeanu, polițist în cadrul IPJ Dolj - Biroul Rutier. Dacă îl vedeți în intersecții prin Craiova, mai degrabă opriți de bună voie să îl felicitați decât să vă oprească el să vă spună ce reguli de circulație ați încălcat”.

Citește și: Captură fabuloasă făcută de Poliția Română: mașini de lux și valize cu bani

În 2019, Florentin Corbeanu a mai participat la IFBB World Master Championship, când a ocupat locul 8, la categoria 45 – 49 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net