Super-captură a poliţiştilor Antidrog, pe Litoral, în zona unui festival!

Poliția a făcut o captură de droguri pe Litoral, zilele acestea, în zona în care se desfășoară un festival muzical.

Drogurile urmau să fie vândute la un festival de pe Litoral
Drogurile urmau să fie vândute la un festival de pe Litoral

Într-o postare pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Interne din Romania este descrisă acțiunea, pe un ton ușor amuzant, fără să fie oferite prea multe detalii despre data sau locul capturii.

Filmare din timpul percheziției

Filmarea din timpul precheziției, însă, este mai mult decât edificatoare. Teancurile de bani, praful alb și pachețelele întinse pe o masă ne duc cu gândul la o scenă de film cu traficanți de droguri. Imaginile, însă, sunt surprinse chiar pe Litoralul românesc.

Citește și: Hoață prinsă după ce a furat cumpărăturile unei nevăzătoare

 „Patru bărbați și o femeie. Vârste între 25 și 35 de ani. Au închiriat un apartament chiar în apropierea unui festival care era anunțat că se va desfășura pe litoral. Scopul: să depoziteze „marfa” pe care voiau să o vândă clienților. Și au început să o vândă după un plan bine pus la punct. Tot după un plan, mult mai bine pus la punct, au fost prinși în flagrant. Imaginile sunt de la percheziția apartamentului închiriat. Finalul: Dosar penal pentru trafic de droguri de risc și mare risc”, se menționează în postarea de pe pagina Facebook a MAI.

Ce evenimente se desfășoară pe Litoral în această perioadă

În această perioadă, pe Litoral, sunt organizate mai multe evenimente: Festivalul de muzică electronică Sunwaves (28 aprilie-4 mai), desfăşurat în Mamaia Nord pe patru scene amenajate pe plajă și festivalul „May, Be Rock Fest", desfăşurat la White Horse Costineşti, în perioada 29 aprilie – 1 mai. Tot în Costinești este organizat între 29 aprilie și 1 Mai, „Beach, Please!”.

Poliția a mai ținut să precizeze „Rămânem pe litoral și nu numai! O zi frumoasă tuturor! Pentru amatorii sau profesioniștii de „senzații tari”, să ne vedem cu bine!”.

Citește și: Prima ediție Beach, Please!, de 1 mai la Costinești. Cine urcă pe scenă

Aceasta nu este prima acțiune de acest tip, organizată recent pe Litoral. La data de 27 aprilie, Poliția a anunțat faptul că polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare 42 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, fiind conduse la sediu, pentru audieri, 33 de persoane.

Sute de comprimate de ecstasy au fost confiscate

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 573 de comprimate de ecstasy, aproximativ 95 de grame de cannabis, 60 de grame de rezină de cannabis, 35 de grame de 3-CMC, mai multe instrumente folosite pentru cântărirea, porționarea și ambalarea drogurilor, 32 de telefoane mobile, 20.350 de lei, 2.400 de euro și 2.000 de lire sterline.

Au fost reținuți 14 suspecți

În urma acestei acțiuni, au fost reținuți 14 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net