Drumul de la polițist, la influencer! Ce mai face Bogdan Urucu, fotomodelul de la Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Bogdan Urucu, fost concurent la Survivor 2021, în echipa Războinicilor, are mai multe surse de venit. Bogdan Urucu nu este doar polițist, ci îi place să fie și influencer. Totul a pornit de la faptul că adoră să facă poze și tot timpul a stat lipit de aparatul său de fotografiat. Mai mult, Urucu este și model, și actor în reclame și videoclipuri.

Bogdan Urucu a fost la Survivor 2021. Foto: Instagram
Bogdan Urucu a fost la Survivor 2021. Foto: Instagram

“Sunt polițist de vreo 12 ani, momentan sunt la Brigada Rutieră, biroul de cercetări penale, căsătorit sunt, dar nu am copii încă dar, cu siguranță, am și eu o vârstă, trebuie să fac un copil-doi acolo.

Cu influencereala am cochetat de câțiva ani și nu am luat-o ca pe un business, nici măcar nu m-am gândit că o să ajung așa departe, între timp am ajuns și pe la Survivor. Mi-a plăcut treaba asta, pentru că sunt pasionat de poze și, cumva, am încercat să pun pe Instagram niște momente mai frumoase, așa s-au cuantificat.

L-am întrebat pe Bogdan dacă ar mai participa la un reality-show, iar răspunsul a fost afirmativ.

"Da, aș mai participa la un reality-show, cu siguranță! Cea mai mare provocare de la Survivor a fost faptul că am fost privați de obiecte care, practic, sunt niște extensii de-ale noastre, cum ar fi telefonul, internetul, legătura cu cei de acasă, apoi mâncarea, faptul că nu aveai lucrurile necesare să te speli, să faci un duș, să dormi undeva normal, dormeam pe jos practic.

Se urcau pe noi tarantulele, șopârlele, șobolanii, toate chestiile. Asta a fost cel mai mișto ca și provocare, plus jocurile în sine. Îmi doream de mult să văd cum e să mergi pe un traseu, să sari în apă și așa mai departe. Job-ul meu principal este cel de polițist, nu renunț la el, de acolo îmi susțin traiul, până la urmă. Ceea ce fac acum (n.r. contracte de imagine) îmi aduce un venit în plus pe lună, față de salariul meu”, a mai spus Bogdan Urucu, pentru Click!

Bogdan Urucu este primul polițist de la SURVIVOR

Fostul Războinic de la Survivor,  Bogdan Urucu, s-a declarat încântat de proaspăta vacanță pe care a avut-o în Turcia, acolo unde a descoperit Cappadocia: “Sunt iubitor de iarnă și al sporturilor de iarnă. Nu am putut să fac snowboard sau altfel de sporturi, dar mi-a plăcut foarte mult excursia Jeep Safari și faptul că a fost zăpadă. Mi s-a părut super mișto, plus că a fost mult mai liber, așa că am scos poze foarte tari. Evident că ne-am mai reîntoarce și în perioada când e full, în sezon, să avem și celălalt peisaj, să ne bucurăm și de el!”, a declarat fostul concurent de la Survivor, pentru Click! 

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, pus în fața întrebării «Cine a făcut dragoste la Survivor?». Răspunsul Faimosului: «Ce să fac, să dorm între ei?»

Bogdan Urucu este primul polițist care a participat la competiția Survivor, în Republica Dominicană. Originar din Pitești, Urucu este absolvent al Facultății de Drept și este pasionat de adrenalină, sport și motociclism, iar de la vârsta de 4 ani a făcut înot datorită tatălui său, care este instructor de înot și arbitru. Căsătorit de aproape 6 ani, Bogdan Urucu este foarte discret cu viața sa privată. A apărut în videoclipurile unor mari artiști de la noi, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net