Dezvăluirile unei actrițe pentru adulți: «Bărbații nu mă vor pentru că sunt prea sexy»

Ultima actualizare:

Adelia (25 de ani) este model și actriță pe platforma pentru adulți OnlyFans, acolo unde este cunoscută cu numele de scenă Daddy Deelz. Deși este dorită de mii de bărbați, aceasta susține că nu își poate găsi alesul.

Adelia susține că bărbații nu își doresc o relație serioasă cu ea (Foto: Instagram)
Adelia susține că bărbații nu își doresc o relație serioasă cu ea (Foto: Instagram)

Adelia își dorește o relație serioasă, dar nu are noroc la bărbați

Bărbații nu mă plac cu adevărat! Ei vor doar să facă sex cu mine, dar nu își doresc ceva serios. Cred că li se pare că nu aș fi o nevastă bună, din cauza meseriei mele. De aceea, n-am mai avut iubit de un an și parcă m-am și obișnuit așa! Am ales celibatul.”, a declarat resemnată Adelia, în cadrul podcastului pentru adulți Pillow Talk, prezentat de Ryan Pownall, invitat fiind și starul porno Alexis FawX. De altfel, pe toate conturile sale sociale, Adelia a menționat că de un an este singură și disponibilă, potrivit tabloidului britanic Daily Star.  

În cadrul acestei emisiuni transmise pe Youtube, Adelia, cealaltă invitată și prezentatorul au făcut o serie de confesiuni fără perdea. Trio-ul a discutat despre tot felul de subiecte picante, de la mărimea ideală a penisului, până la cele mai sălbatice scene ale lui Alexis, dar și despre orientarea sexuală a Adeliei.

Adelia este bisexuală: „Ador femeile!”

Chiar dacă nu are noroc la bărbați, blondina își găsește alinarea în brațele femeilor. Actrița a dezvăluit că îi plac și reprezentantele sexului frumos și că are mai mult succes la femei.

Sunt bisexuală. Ultima oară m-am culcat cu o femeie acum două luni. Ador femeile!”, a mai spus modelul. Adelia are o armată de fani datorită meseriei sale de model și are propriul său podcast, intitulat „That’s Offensive”. Pe Instagram, acolo unde publică o mulțime de fotografii extrem de sexy, blondina se laudă cu jumătate de milion de urmăritori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net