El este cel mai sexy angajat de la LIDL! Focosul a făcut furori pe TikTok

TikTok-ul este locul în care toată lumea se poate promova! Chiar dacă există și numeroase părți negative ale platformei de socializare, multe dintre acestea sunt, din fericire, pozitive. Pe TikTok poți să dansezi, să cânți, să gătești și să te gătești, să îți afișezi talentul, să-ți faci prieteni noi și să faci ravagii printre femei!

Deși se spune că bărbații au mai multe de admirat pe TikTok, fiind atâtea utilizatoare de sex feminin, nu vă faceți griji, domnișoarelor și doamnelor! Suntem aici să vă facem ziua de luni cum nu se poate mai frumoasă, pentru a începe săptămâna aceasta în forță. 

Cum arată cel mai sexy angajat LIDL

Așa cum v-am spus, și doamnele și domnișoarele au ce să admire pe TikTok. De exemplu, pe Eren Yilmaz, un bărbat de origine turcă ce face furori pe platforma de socializare.

Angajat în cadrul lanțului de supermarketuri LIDL, șatenul a rupt inimile tuturor femeilor, iar în România și-a câștigat numeroase fane. Pe TikTok, acestea distribuie clipurile sale video și le îndeamnă pe alte semene să meargă la LIDL. Poate, poate se găsește și la noi un asemenea angajat! În cele mai multe dintre clipurile sale video distribuite pe rețeaua de socializare, Eren dansează, spre bucuria femeilor care îl urmăresc. 

Adesea, acestea susțin că bărbatul de origine turcă este mult prea sexy pentru a avea acest job banal, dar el se pare că se simte bine și își iubește foarte mult locul de muncă. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru slovenia.postsen.com, Erem Yilman a vorbit despre modul în care a devenit cunoscut pe TikTok, dar și despre faptul că a făcut furori în rândul femeilor din întreaga lume. 

Citește și - De ce este avantajos să cumperi haine de pe Shein. Pontul de pe TikTok care va salva multe femei de la cheltuieli inutile

„Oamenii îmi spun mereu că sunt prea chipeș pentru a lucrat la LIDL, însă tocmai de aceea vin femeile în magazinul nostru”, a spus Eren, potrivit sursei citate.

A câștigat notorietate și pe Instagram 

Valul de vizualizări de pe TikTok i-a adus celebrului turc notorietate și pe Instagram. A ajuns la aproape 20.000 de urmăritori, iar postările sale sunt apreciate de femeile din întreaga lume. 

Din fericire pentru doamne și domnișoare, Eren se afișează singur, pesemne că nu există nicio femeie în viața lui. Sau există, dar preferă să rămână „incognito”, pentru a nu-i strica acestuia imaginea de bărbat fatal. 

Deși are un job modest, Eren Yilmaz iubește meseria sa și se declară mulțumit de locul de muncă de la LIDL, deși ar fi putut activa drept model sau putea obține diverse parteneriate și contracte de imagine, căci este un bărbat taaare frumos și arătos!

Dacă unii bărbați se miră ce ținute spectaculoase să poarte atunci când se afișează în social media, Eren este un tip tare modest. Majoritatea clipurilor pe care le postează pe contul său de TikTok sunt de la locul de muncă la care, evident, este obligat să poarte uniforma LIDL. Eren se pare că este foarte mândru de asta, din moment ce nu are nicio problemă să se afișeze așa. 

Multe dintre admiratoarele sale vor să afle care este magazinul la care lucrează, pentru a-i face o vizită și pentru a cumpăra câte ceva, dar mai ales pentru a-l vedea! Ce ziceți, vă place de cel mai sexy angajat LIDL?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net