Lidl România continuă investițiile în economia românească și creează peste 100 de noi locuri de muncă la sediu regional din Fundeni, județul Călărași

Ultima actualizare:

Lidl România creează peste 100 de noi locuri de muncă, oferind astfel noi oportunități pentru cei care doresc să activeze în industria de retail, la depozitul regional din Fundeni, județul Călărași. Astfel, compania va organiza un eveniment de recrutare, în perioada 10-11 iunie, la sediul regional situat pe Autostrada A2 - KM15, la 10 minute de stația de metrou Anghel Saligny.

image

Cu această ocazie, cei interesați de o carieră în retail pot aplica pentru una dintre cele două poziții oferite de companie: stivuitorist și lucrător depozit. În cadrul evenimentului, candidații pot afla mai multe informații despre beneficiile și oportunitățile de dezvoltare oferite de Lidl România, Angajator de Top în retailul de profil.

Cei interesați de o carieră în industria de retail pot participa la evenimentul de recrutare organizat de companie, în perioada 10-11 iunie, la sediul regional situat pe Autostrada A2 - KM15, la 10 minute de stația de metrou Anghel Saligny. În cadrul evenimentului de recrutare, candidații vor putea afla informații direct de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei, precum și despre beneficiile oferite tuturor anagajațiilor.

Candidații interesați să se alăture echipei Lidl în noul depozit regional din Fundeni, pot aplica pentru pozițiile de stivuitorist și lucrător depozit. Cele două poziții oferite de companie beneficiază de un venit mediu brut lunar de 7.000 lei, respectiv 5.650 lei, ce include salariul de bază, tichetele de masă, bonusurile speciale, aniversare și de performanță. În plus, retailer-ul oferă tuturor angajațiilor transport gratuit, asigurare medicală privată, acces la asigurare medicală pentru membrii familiei, asigurare în caz de accidente, precum și creșteri salariale anuale garantate.

Compania pune oamenii în centrul activitățiilor sale de business și investește constant în oportunități de dezvoltare profesională și pachete competitive de compensații și beneficii, pentru crearea celor mai bune condiții de muncă.

image

Puteți găsi mai multe informații despre cele două poziții pe pagina de cariere Lidl România:

https://cariere.lidl.ro/jobs/stivuitorist-depozit-fundeni-f-m-86045

https://cariere.lidl.ro/jobs/lucrator-depozit-sediul-regional-fundeni-f-m-86044

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele. Anul acesta, Lidl România a obținut pentru al șaselea an consecutiv certificarea Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent aproximativ 11.900 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central la Neckarsulm. 

În prezent, Lidl are peste 360.000 de angajați, dintre care peste 10.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.  

În toate domeniile sale de activitate, Lidl este o companie care acționează cu responsabilitate față de oameni, societate și mediu. Pentru Lidl, sustenabilitatea este metoda prin care își îndeplinește, zi de zi, promisiunea cu privire la calitate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

LinkedIn@LidlRomania

Twitter Lidl Romania 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net