Preț halucinant pentru un „apartament cochet” în Cluj. Cât cere proprietarul pentru o anexă lipită de bloc

Ultima actualizare:

Cu siguranță te-ai gândi că prețurile la anunțurile de imobiliare nu te-ar mai putea șoca, doar întrec orice așteptare, însă, se pare că te înșeli. Tocmai când crezi că nimic nu te mai poate surprinde în jungla imobiliară din Cluj, proprietarii din „orașul de 5 stele” nu te lasă fără oferte de „nerefuzat”, iar pe un site cu astfel de anunțuri, o anexă lipită de un bloc este pusă la vânzare la o sumă exorbitantă.

Preț halucinant pentru un „apartament cochet”. Foto: colaj/stiridecluj.ro/imobiliare.ro
Preț halucinant pentru un „apartament cochet”. Foto: colaj/stiridecluj.ro/imobiliare.ro

Dacă v-ați dorit să vă achiziționați o locuință în Cluj, ar trebui să vă gândiți de două ori. Proprietarii nu te lasă fără oferte de „nerefuzat” și nu ezită să scoată la vânzare cu preț ridicat locuințe care au confort redus. De exemplu, pe un site de imobiliare, anexă lipită de un bloc de locuințe este pusă la vânzare la un preț halucinant.

Ce sumă cere proprietarul

Fiind descrisă ca apartament cu două camere, având o suprafață utilă de doar 26 de metri pătrați și necesitând și renovare, proprietarul cu siguranță nu s-a gândit prea mult și cere suma de 50.000 de euro. Cât o garsonieră „de lux” în afară Capitalei.

„Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți.

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare;

- 1 dormitor;

- 1 bucătărie;

- 1 baie;

- 1 hol;

- 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile. Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobandindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard. Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, se arată în anunțul publicat pe un site de imobiliare, potrivit stiridecluj.ro.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net