Casa ieftină și superbă la care visează toți românii! Se vinde pe o sumă de nimic, iar locația e de vis

Vă numărați printre românii care visează la o casă idilică departe de aglomerația orașelor? Une puteți admira frumusețea naturii în fiecare dimineață, în timp ce vă beți cafeaua, fără să fiți stresați de zgomotul claxoanelor și al traficului din ce în ce mai aglomerat de pe străzile României. Ei bine, în acest caz, există vești bune! O casă parcă desprinsă din cele mai frumoase vise a fost pusă la vânzare, iar prețul este un adevărat chilipir!

Casa din Republica Moldova costă doar 7.000 de euro! / foto: Facebook/Taia Diozu
Casa din Republica Moldova costă doar 7.000 de euro! / foto: Facebook/Taia Diozu

Pentru cei dintre noi care locuim în orașe aglomerate, mai ales într-un bloc situat la o stradă principală, de câte ori nu a trebuit să ne confruntăm cu următorul scenariu: ne trezim dimineața plini de voie bună, ne ridicăm din pat, iar primul lucru care ne întâmpină este un claxon furios, venit de la o mașină blocată în trafic. Sau, poate, sirena unei ambulanțe, ori a unei mașini de poliție. Nimeni nu poate nega că există multe avantaje în privința vieții la oraș, de la oportunități economice la opțiuni de divertisment, precum concerte și diverse evenimente. Însă, sunt și multe dezavantaje, care devin din ce în ce mai greu de suportat, pe măsură ce populația din mediul urban crește.

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro, există acum o soluție perfectă! O casă de vis a fost pusă în vânzare, la un preț atât de mic încât pare mai mult că proprietara actuală face un cadou, mai mult decât o afacere! Mai precis, este vorba despre 7.000 de euro, pentru o casă într-un loc de vis, cu toate utilitățile de care avem nevoie! Cât despre locație, proprietatea de 0,17 hectare se află în Republica Moldova, mai precis lângă localitatea Rediul Mare, din raionul Ocnița. Iar regiunea este una perfectă pentru orice persoană care vrea să schimbe blocurile de beton cu frumusețea naturii!

Doar 7.000 de euro pentru o casă de vis

Pe terenul vândut de proprietară există două case, ambele îndeajuns de spațioase pentru nevoile oricărei familii, iar mai mult, vă puteți muta imediat în noul vostru cămin, deoarece este echipat cu toate utilitățile necesar! Deși Republic Moldova este o țară unde prețurile nu sunt deloc atât de ridicate precum în România, multă lume a rămas surprinsă de prețul atât de mic cerut de actuala proprietară, pentru o casă într-un loc atât de idilic.

Casele au culori vii în exterior și se bucură de electricitate, apă, telefonie, făcând posibilă mutarea imediată pentru orice nou proprietar! Așa că daco doriți să lăsați în urmă viața agitată de la oraș, acum aveți o oportunitate de neratat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net