Un tânăr locuiește într-un container! Cum arată „casa” pentru care plătește o chirie lunară de 60 de dolari

Luna trecută, Harrison Marshall (28 de ani) s-a mutat în noua lui casă. Dar căminul său este total neobișnuit. Bărbatul locuiește într-un container în Bermondsey, sud-estul Londrei, deoarece, potrivit lui, asta a fost „singura sa opțiune” pentru a face față costurilor.

Harrison Marshall trăiește într-un container (foto: Instagram)
Harrison Marshall trăiește într-un container (foto: Instagram)

După ce s-a întors dintr-o călătorie de afaceri în străinătate anul trecut, Harrison a început să își caute o mică locuință în capitală pe care să o poată închiria. Dar bărbatul a fost șocat de prețurile acestora. „Oamenii primeau sute de mesaje pentru a închiria o singură cameră, iar dacă nu erai dispus să plătești în aceeași zi cu vizionarea, nu aveai nici o șansă”, a declarat el, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Așa, britanicului i-a venit o idee neobișnuită – „este posibil să trăiesc într-un container?”. Prin urmare, „casa” care a costat aproape 5.000 de dolari pentru a fi construită, și a fost realizată în trei săptămâni, i-a devenit cămin.

A realizat un tur al locuinței pentru curioși

Deoarece au existat mulți curioși, cu ajutorul unui prieten, Harrison a făcut un tur online al locuinței. El a vrut prin intermediul videoclipului, publicat pe Twitter, să le arate telespectatorilor cum arată interiorul. Containerul, izolat cu o structură din lemn, are în lateral o mică ușă, unde există și o sonerie video, și este intrarea în micul său cămin.

Cum intră, Harrison este întâmpinat de operele de artă ale prietenilor săi și cadouri de la cei dragi. Apoi, zona bucătăriei se mândrește cu un spațiu de depozitare pentru oale, tigăi, farfurii și tacâmuri, precum și cu ceea ce prietenul său, care a realizat videoclipul, a numit „cel mai mic frigider pe care l-a văzut în casa cuiva”.

În partea superioară a „extensiei” din lemn, între tavanul bucătăriei și acoperișul clădirii, se află dormitorul. Însă, din păcate, chiar dacă are acces la o toaletă portabilă, bărbatul este nevoit să își facă duș la locul de muncă sau la sala de sport. Cu toate acestea, el a dezvăluit că cea mai frumoasă parte a traiului în container, sunt „vecinii săi foarte prietenoși”, care îi aduc uneori mâncare caldă și gătită în casă.

De asemenea, Harrison a mai declarat, pentru a scoate în evidență taxele devastatoare, că criza costului vieții afectează milioane de familii din Marea Britanie. „Nimeni nu ar trebui să locuiască într-un container. Pentru a putea locui în această zona, asta a fost singura mea opțiune, care este total nebunească”, a mai adăugat el. Bărbatul locuiește acolo de aproximativ o lună și spune că intenționează să rămână pentru un an de zile. Dar, întrebat dacă ar putea economisi suficient pentru a-și permite propriul loc până atunci, el este de părere că „probabil nu”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net