Regatta Imobiliare împlinește 30 de ani de activitate. Cel mai scump teren vândut în România: 5.980 euro/mp!

Ultima actualizare:

„Regatta Imobiliare”, una dintre cele mai importante companii din domeniul imobiliar, împlinește anul acesta 30 de ani de activitate. Ocazie cu care ți-a făcut bilanțul pe 2022 și prognozele pentru 2023.

image

„A fost un an 2022 încercat, din cauza crizei post-pandemice, dar și a războiului pornit în februarie 2022. Dacă nu ar fi pornit războiul, care a speriat investitorii străini, am fi avut tranzacții record. Ne-am reinventat și am închis tranzacția record a vânzării terenului din Primăverii cu suma de 5.980 euro/ mp. Cel mai scump teren vândut în România”, dezvăluie conducerea Regatta Imobiliare, printr-un comunicat de presă.

Ce alte succese s-au mai înregistrat în 2022?

„Am negociat și am închis o tranzacție cu un teren de 7.000.000 euro în zona Barbu Văcărescu, unde se va dezvolta proiectul One City Club. La sfârșitul anului 2022 s-a semnat One Plaza Athenee din strada Clemenceau, o clădire în construcție unde va funcționa un hotel, cu o valoare de 13.000.000 euro.

Aceste tranzacții demonstrează că Locația este cel mai important lucru într-o investiție imobiliară. Locațiile bune rămân din ce în ce mai puține.

Din cauza faptului ca banii sunt mai scumpi acum, datorită dobânzilor și a inflației, tranzacțiile pe piața mică și medie se realizează mai greoi, în schimb produsul de mare calitate se vinde. Toți dezvoltatorii se uită după locațiile cele mai bune.

De-a lungul timpului am vândut vile de 500.000 $ care acum se revând la 5-6 milioane de euro. Asta înseamnă investiție imobiliară inteligentă.

Palate precum Casa Miței Biciclista, la a cărei vânzare am participat și care a devenit un fenomen, sunt emblematice pentru orice metropolă pentru că generează și turism.”, se explică în comunicatul companiei.

Care sunt tendințele pentru 2023?

„În ceea ce privește tendințele pentru birouri în 2023, lipsa terenurilor și blocarea puz-urilor au condus la o scădere a ofertei de spații de birouri noi în Centrul Bucureștiului, consecința fiind că prețurile chiriilor au început să se majoreze.

Majoritatea angajatorilor au ales să își cheme angajații în birouri. Ceea ce a dus la necesitatea de a deschide noi zone de birouri. Noua generație de angajați preferă birourile de lângă casă, cu un mixt de rezidențial, spații de relaxare, zone verzi, facilitate de educație (școli, gradinițe). Este cerere pentru clădiri verzi și eficiente energetic cu costuri de mentenanță mai mici.”, mai anunță Regatta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net