Cine va urca pe scenă la Saga Festival. Nume mari vor întreține atmosfera!

Unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri ale verii revine în forță cu o nouă ediție, iar organizatorii au anunțat de curând numele artiștilor care vor încinge atmosfera spectacolului. Iată cine va urca pe scenă!

saga 2022 png
Cine va urca pe scena la Saga Festival Foto: Arhivă

Nu mai e mult până când Saga Festival își deschide porțile, astfel că organizatorii au decis să anunțe numele artiștilor care vor urca pe scenă în cele trei zile pline de distracție. Saga Festival începe în doar 9 zile, iar pregătirile sunt în derulare la Arena Națională din București, acolo unde se va desfășura concertul.

Citește și: Shurubel este în al nouălea cer: va urca pe scena de la SAGA

stanga
dreapta
vineri jpg
sambata jpg
duminica jpg
SAGA PHASE3 SG saga 2022 1080x1080 png

SAGA Festival a anunțat cine sunt artiștii care vor urca pe scenă

Locul unde festivalierii se vor bucura de muzică bună a fost deja dezvăluit, astfel că nu mai rămâne decât să fie anunțată și lista artiștilor care vor întreține atmosfera în cele 3 zile. Set-up-ul a fost organizat cu mai multe scene, design-uri și efecte speciale pentru a le oferi participanților o experiență cu totul unică în această vară. 

Citește și: SAGA lansează biletele de o zi și de două zile pentru festival

Unii dintre cei mai iubiți artiști internaționali și locali vor veni la București pe 3, 4 și 5 iunie, încărcându-i cu multă energie pe doritorii de distracție.

Line-up-ul pentru fiecare zi de festival este disponibil aici pentru 6 dintre scenele festivalului. Cea de-a șaptea scenă, Ravers BUS, va avea o „listă” secretă de artiști, pe care doritorii o vor descoperi chiar în timpul festivalului.

Printre artiștii care vor urma să le ofere participanților o experiență vibrantă și de neuitat se numără nume sonore precum Afrojack, Black Cofee, Deadmau5, Jax Jones, Tiesto, Vanotek, Golan, Vali Bărbulescu și mulți alții. 

Scenele și artiștii din fiecare zi de festival pentru cele 3 scene principale pot fi consultate în totalitate în galeria foto de mai sus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 iulie sfantul stefan cel mare png
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg