Sala Palatului din București devine pe 21 octombrie, timp de două zile, regatul pisicilor

Ultima actualizare:

Vă plac pisicile? Ei bine atunci nu trebuie să ratați „Salonul Felin Internaţional SofistiCAT”, ediția de toamnă, cea mai mare întâlnire a felinelor din România și sud-estul Europei. Manifestarea are loc la Sala Palatului pe 21 şi 22 octombrie, între orele 10:00-17:00.

„Salonul International Felin Bucuresti-Sofisticat” martie 2023
„SofistiCat” este cea mai mare întâlnire a pisicilor din sud-estul Europei

Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) sub egida FIFe (Fedration Internaţionale Feline) şi TICA (The International Cat Association).

Ce veți putea vedea la „Salonul Felin Internaţional SofistiCAT”

Vor fi prezente peste 250 de pisici care se vor lupta pentru titlul de „Miss”. Zece arbitri internaţionali vor evalua exemplarele de pisici prezente dintre care nu vor lipsi rasele de elită: Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx, Don Sphinx şi Peterbald. 

Cum împarte Federația Internațională pisicile 

Conform organizatorilor „SofistiCAT”, Federatia Felină Internațională, FIFe, împarte rasele de pisici recunoscute în 4 categorii, cărora li se adauga rasele preliminar recunoscute, rasele nerecunoscute si pisicile de casa. 

 Conform organizatorilor, pisicile de casă participă şi ele la concurs în cadrul unei categorii special creată pentru acestea. Vor fi si pisici pentru adopţii, care aşteaptă să-şi găsească familii iubitoare. 

Accesul la „Salonul Felin Internaţional SofistiCAT”

Intrarea la salonul felin este liberă pentru copiii până în 7 ani, elevii, pensionarii și studenții plătesc 8 lei pentur un bilet iar adulții 15 lei.

Standul pentru adopții de pisici
La „Salonul International Felin Bucuresti-Sofisticat”, se vor putea face adopții

Proiectul „case pentru pisici”

La „Salonul Felin Internaţional SofistiCAT”, la standul asociației „TNR Capturare Sterilizare Eliberare”, cel mai important ONG din București specializat în salvarea pisicilor comunitare, vizitatorii vor putea afla amânunte despre cel mai nou proiect. Este vorba de „case pentru pisici”, un proiect propus primăriei sectorului 6 și aflat pe lista propunerilor pentru a primi fonduri de la această instituție.

Proiectul își propune achizitionarea sau construirea in atelierele locale ADPU Sector 6 a unor căsuțe pentru hrănirea si adăpostirea pisicilor pe timp de iarnă. Acestea ar urma să fie amplasate cu acordul asociațiilor de proprietari în locurile unde sunt comunitati de pisici. Pentru a primi finanțare, proiectul trebuie să primească până pe 25 octombrie, suficiente voturi din partea locuitorilor sectorului 6, la adresa https://bugetareparticipativa.primarie6.ro/.../casute... 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net