Scandal în familia Șoșoacă. Suspendat din funcția de partid, Silvestru Șoșoacă își acuză consoarta de „abuz”

Ultima actualizare:

Scandal monstru în familia Șoșoacă. Diana Șoșoacă, liderul SOS a anunțat sâmbătă că își suspendă soțul din toate funcțiile din partid și a explicat că face acest gest pentru a-l scoate „din ghearele serviciilor”. Silvestru Șoșoacă, nemulțumit de decizia consoartei, a reacționat. El spune că motivele invocate nu sunt reale și și-a acuzat soția de „abuz”. La începutul lunii februarie, Silvestru Șoșoacă s-a aflat la o petrecere unde a dansat pasional cu o altă femeie pe melodia „Sunt vagabondul vieții mele”. Jurnaliștii speculează că acesta este motivul scandalului.

image

Cum și-a „izgonit” Diana Șoșoacă soțul din partid

Silvestru Șoșoacă este foc și pară după ce a aflat din mass-media ca soția, Diana Șoșoacă, l-a suspendat din funcțiile pe care le deține în partidul pe care el l-ar fi și fondat.

„Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să îl suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte, astfel încât semnătura lui să nu mai însemne nimic, şi în momentul ăla, nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a anunţat Diana Şoşoacă.

Un dans ar fi declanșat tot scandalul

După anunțul făcut de consoartă Silvestru Șoșoacă a reacționat prin mai multe mesaje.

Abuzurile, toanele, fițele de tot felul și, peste toate, lipsa de perspectivă a mișcării S.O.S., condus aiuristic și discreționar de către d-na senator, Diana Iovanovici Șoșoacă, vor conduce la înfrângerea catastrofală a partidului în viitoarele alegeri. S.O.S.-ul trebuie redresat”, a scris el luni pe facebook.

În media au apărut însă și alte mesaje dintr-o conversație pe whatsapp. Totodată, se speculează că ruptura dintre cei doi ar fi intervenit după ce pe rețelele sociale a apărut un video în care Silvestru Șoșoacă dansează pasional cu o altă femeie pe melodia „Sunt vagabondul vieții mele”.

„Suspendarea mea din funcţia de Prim-vicepreşedinte al partidului se poate face numai de Congresul partidului. Decizia nu are consecinţe juridice, subsemnatul deţinând în continuare funcţia de Prim-vicepreşedinte al partidului”, se arată într-un comunicat transmis de Silvestru Şoşoacă.

El afirmă că „este de neînţeles o asemenea decizie, în condiţiile în care proiectul S.O.S. România a fost ideea sa şi este principalul organizator al partidului, fapt ce nu diminuează meritele dnei Diana Iovanovici-Şoşoacă”

Nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid. Motivele invocate de dna Preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierei sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral”, a mai transmis soțul Dianei Șoșoacă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net