Declarația de iubire care a făcut lumea să lăcrimeze. Iulia și Alksei Navalnîi se iubeau enorm

Era o familie unită, frumoasă și fericită. Aleksei Navalnîi își iubea enorm soția și copiii, dar și țara. Vestea morții lui a șocat și întristat întreaga lume, iar în Rusia a creat revoltă. Pentru copiii și soția lui momentele sunt de grea încercare. Iulia, soția lui dedicată a postat pe contul ei de Instagram o poză din vremurile liniștie și frumoase ale familiei. Mesajul a fost simplu. „Te iubesc”. În urmă cu puțin timp, Aleksei îi scria: „Te iubesc din ce în ce mai mult”

image

Declarație de dragoste 

Iulia Navalnaia a transmis un mesaj scris în limba rusă, la două zile de la vestea morții lui Aleksei. Peste 500.000 de reacții s-au adunat la mesajul simplu, dar atât de frumos: „Te iubesc”.

Fotografia care însoțește mesajul îi arată pe ei doi la un concert, în timp ce el o îmbrățișează tandru.

Vineri după-amiază, Navalnaia a apărut în faţa unei audienţe formate din lideri, diplomaţi şi alţi oficiali la Conferinţa de Securitate de la Munchen, spunând că a cântărit dacă să iasă pe scenă sau dacă să plece imediat pentru a fi alături de cei doi copii ai lor, Daria şi Zahar, dar s-a gândit că soţul ei ar fi dorit să vorbească.

„Dacă este adevărat, aș vrea ca Putin și tot personalul său - toată lumea din jurul lui, guvernul său, prietenii săi - vreau să știe că vor fi pedepsiți pentru ceea ce au făcut cu țara noastră, cu familia mea și cu soțul meu.

Vor fi aduși în fața justiției, iar această zi va veni curând. Și aș vrea să fac apel la toată comunitatea internațională, la toți oamenii din lume, ar trebui să ne unim și să luptăm împotriva acestui rău.

Ar trebui să luptăm împotriva acestui regim oribil din Rusia de astăzi.

Acest regim și Vladimir Putin ar trebui să fie trași la răspundere personal pentru toate atrocitățile pe care le-au comis în țara noastră în ultimul an”, a spus Iulia, iar liderii și înalții oficiali s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o. 

Mesajul lui Aleksei Navalnîi pentru soția lui, de Sfântul Valentin

Cu două zile înainte ca autoritățile ruse să anunțe moartea sa, Aleksei Navalnîi a scris un mesaj declarație de dragoste pentru soția lui.

„Iubito, totul e ca într-un cântec cu tine. Între noi sunt orașe, luminile pistelor de decolare, furtuni de zăpadă albastră și mii de kilometri. Dar simt că ești aproape în fiecare secundă și te iubesc din ce în ce mai mult”, este mesajul lui Aleksei Navalnîi pentru soția sa, cu două zile înainte de a fi anunțată moartea lui.

Mulți ruși o numesc pe Iulia Navalnai adevărata primă doamnă a Rusiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net