Scene șocante într-un centru pentru copii din Giurgiu. Un polițist a lovit și a amenințat mai multe fete: „Dacă îți mai aud gura, te omor!”

Ultima actualizare:

Un poliţist din Giurgiu este anchetat pentru purtare abuzivă după ce în spaţiul public au apărut imagini în care bărbatul agresează fizic şi verbal o tânără instituţionalizată şi ameninţă şi înjură o altă persoană. 

Cum a fost surprins un polițist Foto: Shutterstock
Cum a fost surprins un polițist Foto: Shutterstock

Ce imagini cu polițistul ies la iveală

În imaginile publicate de fostul subsecretar de stat din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Vişinel Bălan, se vede cum poliţistul agresează fizic o femeie, spunând: „Fir-aţi ale dracu de nesimţite! Nu mai face aşa la mine! Nu pui tu mâna pe mine! Băi, nu pui mâna tu pe mine! Uită-te la mine”, îi spune bărbatul care poartă uniforma de poliţist şi care este însoţit şi de o femeie poliţist, scrie Digi24.ro.

Apoi, agentul se întoarce către o altă persoană căreia îi spune: Tu, dacă îţi mai aud o dată gura, te omor! Ai auzit mă? Dacă o singură dată mai vin aici şi îşi aud gura, ai belit p...a! atâta zic!”. În tot acest timp, poliţista nu ia atitudine faţă de comportamentul colegului său, ea cerând actele de identitate ale unor persoane.

Polițistul care a agresat copiii de la centrul din Giurgiu Foto: Facebook
Polițistul care a agresat copiii de la centrul din Giurgiu Foto: Facebook

Când a avut loc incidentul 

Incidentul a avut loc, conform oficialilor IPJ Giurgiu, în 14 aprilie, „cu ocazia unei intervenţii într-un centru de tip familial aparţinând D.G.A.S.P.C, ocazie cu care au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.61/1991 (tulburarea ordinii şi liniştii publice prin producerea de zgomote)”.

Ce anunță IPJ Giurgiu

„Astăzi, 6 octombrie, la ora 07.00, conducerea inspectoratului a luat la cunoştinţă cu privire la apariţia în spaţiul public a unei filmări în care un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu agresează o persoană. În continuare, conducerea inspectoratului a sesizat  Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului”, a transmis IPJ Giurgiu. Instituţia nu precizează la ce secţie lucrează poliţistul agresiv şi nici de cât timp este angajat în sistem.

Ministrul Familiei, Natalia-Elena Intotero, a fost într-un control inopinat, joi seară, la mai multe instituții din județ și a concluzionat că încă mai există nereguli grave care se petrec în sistemul de Protecție a Copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net