Schimbare importantă pregătită de WhatsApp! La ce trebuie să se aștepte utilizatorii

Ultima actualizare:

Schimbare uriaşă la una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie. Milioane de români pot face de acum lucrul acesta. Mesajele au o funcție importantă pe care foarte multe persoane o vor utiliza cu mare încredere. 

WhatsApp anunță schimbări importante Foto: Shutterstock
WhatsApp anunță schimbări importante Foto: Shutterstock

S-ar putea schimba regulile la WhatsApp 

În aplicația WhatsApp ar putea să existe unele schimbări. Aplicația va include posibilitatea alegerii unui nume de utilizator pentru toţi cei care folosesc WhatsApp. Însă în stadiul actual, nu se cunoaşte exact cum va funcţiona numele de utilizator.

Despre ce facilitate este vorba 

În momentul de față nu se știe exact dacă acesta va reprezenta doar o opţiune sau o va deveni o obligativitate şi nici în ce fel va influenţa procesul de autentificare - dacă va fi suficient numele de utilizator împreună cu o parolă (PIN) sau dacă acesta va avea doar rol în găsirea şi adăugarea contactelor, fără implicaţii în procesul de autentificare.

Cert este că numele de utilizator reprezintă doar una din numeroasele funcţii la care WhatsApp lucrează în ultima vreme. În ultimul an, s-a putut observa intenţia Meta de a moderniza soluţia de comunicare rămasă mult în urma concurenţei în ceea ce priveşte funcţionalitatea.

Schimbări cu privire la editarea mesajelor

În urmă cu doar câteva zile, WhatsApp anunţa o altă facilitate aşteptată de mulţi ani - editarea mesajelor. Acest lucru va fi posibil numai în primele 15 minute din momentul trimiterii unui mesaj.

Despre WhatsApp

Peste 2 miliarde de persoane din peste 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde. WhatsApp este gratuit și oferă servicii de mesagerie și apeluri simple, disponibile pe telefoanele din întreaga lume.

Un număr din ce în ce mai mare de persoane folosesc aplicația atât pe mobil, cât și pe Windows sau Mac. Din acest motiv, creatorii aplicației nu au mai putut neglija nici persoanele care se bucură de WhatsApp pe desktop sau laptop. Acele iterații ale serviciului sunt la fel de importante precum versiunea de mobil și, tot ca acea variantă, se bucură deseori de update-uri, unele mai importante decât altele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net