Serialul-fenomen de pe Netflix care a fost văzut de miloane de oameni din întreaga lume. Nu e recomandat deloc celor slabi de înger

Ultima actualizare:

"DIN" este serialul de pe platforma de streaming Netflix care face furori. Genul filmului este SF, thriller și nu este recomand celor slabi de înger. Pe scurt, este vorba despre un orășel din SUA din care odată ce ai intrat nu mai poți să ieși. În tot acest timp, oamenii încearcă să trăiască fiecare zi cât mai normal cu putință. Trebuie, însă să supraviețuiască amenințărilor aflate în pădurile care înconjoară localitatea.

"DIN", serial pe Netflix Foto: Shutterstock
"DIN", serial pe Netflix Foto: Shutterstock

"DIN", apărut în februarie 2022 

"DIN" este un serial TV american de groază științifico-fantastic creat de John Griffin pentru Epix. Primul sezon a avut premiera pe 20 februarie 2022. În aprilie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, care a avut premiera pe 23 aprilie. 

Într-un oraș de coșmar din America de Mijloc, care îi prinde în capcană pe toți cei care intră, locuitorii se străduiesc să rămână în viață și să caute o cale de ieșire, năpădiți de creaturi nocturne terifiante din pădurea din jur și de secretele ascunse ale orașului.

Altă obsesie a abonaților Netflix

O altă obsesie a abonaților Netflix se numește ”Collateral”. Serialul a fost lansat în 2018, dar se pare că acum a revenit în atenția tuturor. Scenariul este foarte bine conturat și a reușit să stârnească multe controverse în rândul privitorilor.

Acțiunea serialului ”Collateral” are loc în Londra. Povestea începe brusc, în momentul în care Abdullah Asif, un livrator de pizza, este ucis. Detectivul Kip Glaspie primește sarcina de a rezolva misterul din jurul crimei, iar de aici încolo, totul se complică.

În 2018, atunci când s-a lansat, ”Collateral” a primit numai laude din parte criticilor de film. Prestația actoricească a lui Carey Mulligan i-a uimit pe toți, iar asta a contribuit la succesului serialul. Însă, așa cum erau de așteptat, au existat și nemulțumiri. De data asta, abonații Netflix au fost de părere că numărul redus de episoade a constrâns dezvoltarea intrigii.

„Baby Reindeer", alt serial adorat de abonații Netflix

Un nou serial original al Netflix face și el furori pe platforma de streaming, reușind să intre în clasamentul celor mai vizionate serii din istoria companiei americane: „Baby Reindeer” sau „Micuțul meu ren”, cum l-a tradus Netflix în română.

Succesul serialului a fost atât de fulminant încât a atras atenția nu doar site-urilor specializate pe cinema și streaming, ci și a unor agenții de presă precum Forbes, care anunța pe 11 iunie, la exact două luni de la premiera Baby Reindeer pe Netflix, că seria limitată creată de scriitorul, comediantul și actorul scoțian Richard Gadd a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în limba engleză din istoria Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vasile banescu purtator de cuvant patriarhia romana jpeg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net