Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată pentru trafic de droguri. Vinde cocaină lângă localul familiei

Ultima actualizare:

    Sică este fiul cel mijlociu al lui Ilie Dumitrescufoto: Facebook
Sică este fiul cel mijlociu al lui Ilie Dumitrescufoto: Facebook

Probleme mari cu legea pentru Sică Dumitrescu, fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a fost trimis în judecată împreună cu un alt băiat, care este fiul unui militar, ambii fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc. Aceștia riscă o pedeapsă între 5 și 12 ani de închisoare. Cei doi au fost prinși vânzând cocaină chiar lângă restaurantul administrat de Sică Dumitrescu pe Cheiul Damboviței, în centrul Bucureștiului.

În data de 18 februarie, Sică Dumitrescu, împreună cu complicele său, au fost surprinși traficând cocaină în schimbul unei sume de aproximativ 1400 de lei, chiar lângă cafeneaua care i-ar aparține familiei lui Sică. Acum, cei doi sunt anchetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. "Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc”, se arată într-un comunicat transmis de DIICOT pe site-ul oficial.


    Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată, sub control judiciar
Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată, sub control judiciar

Conform stiripesurse.ro, fiul lui Ilie Dumitrescu ar fi fost prins în flagrant când vindea substanțe interzise chiar de o polițistă sub acoperire. La acest moment, dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. „Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai arată procurorii DIICOT.

Sică Dumitrescu s-a retras din fotbal

Sică Dumitrescu, în vârstă de 27 de ani, a fost atacant la echipa de juniori Viitorul Constanța și s-a pregătit cu echipa Dinamo 2. Acesta s-a retras din fotbal acum ceva timp și este fiul mijlociu al internaționalului Ilie Dumitrescu. În urmă cu aproxomativ 10 ani, acesta a mai fost implicat într-un scandal amoros de proporții, atunci când a fost prins de paparazzi acasă la Carmen Pleșea.

Ilie Dumitrescu are 4 copii

Ilie Dumitrescu (52 de ani) e tatăl a patru copii. Dani şi Sică sunt din căsnicia cu prima nevastă, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia Badea, cea de-a doua nevastă, cu care fostul membru al "Generaţiei de Aur" a trăit din 1994 până în 2007, are alţi doi copii, Toto şi Mayra Daria.

Citește și:

Sică Dumitrescu şi-a făcut tatuaj cu «Tatăl Nostru»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net