Singurul oraș din România în care s-au furat deja decorațiunile pentru Crăciun. Cum a fost posibil

Într-un oraș din România a fost „furat Crăciunul”! Câmpia Turzii nu va arăta prea festiv în următorul sezon de sărbători și asta pentru că decorațiunile folosite pentru împodobirea orașului au fost furate dintr-un depozit al unui liceu, iar nimeni de la administrație nu și-a dat seama de cele întâmplate până acum câteva zile.

Au fost furate decorațiunile de Crăciun din Câmpia Turzii / Foto: Pixabay
Au fost furate decorațiunile de Crăciun din Câmpia Turzii / Foto: Pixabay

Sărbătorile de iarnă vor fi diferite în acest an la Câmpia Turzii. De-a lungul a opt luni, au fost furate decorațiunile folosite pentru împodobirea orașului de Crăciun, păstrate într-un depozit al unui liceu, iar cei din cadrul administrației și-au dat seama abia cu câteva zile în urmă.

„La data de 7 noiembrie, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că în perioada martie-noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie care aparținea municipalității, situată în incinta unei unități de învățământ, mai mulți saci cu accesorii decorative.

Au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili în urma unui inventar, prejudiciul total înregistrat”, a precizat Inspectoratul Poliției Județene Cluj, relatează Antena3.ro.

Nu mai sunt bani pentru achiziționarea altor ornamente

În ciuda faptului că oamenii legii susțin că au camere de supraveghere, pare că au de vizualizat sute de ore pentru că nimeni nu știe când au fost furate instalațiile. Până la rezolvarea acestui caz, autoritățile au transmis localnicilor că nu mai au nici timp, nici bani să cumpere alte ornamente. Totodată, nu se știe încă valoarea decorațiunilor furate.

Poliția face în continuare cercetări pentru furt calificat. Cel care susține că iluminatul ornamental a fost sustras prin efracție timp de opt luni este chiar primarul.

„Din păcate informația este adevărată. Au fost sustrase prin efracție luminile de iluminat ornamental pe care le foloseam la împodobirea orașului pe perioada sărbătorilor de iarnă. Din cauza Ordonanței austerității este posibil ca anul acesta sa nu avem decât parțial împodobit orașul întrucât nu mai avem posibilitatea să achiziționăm noi decorațiuni”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net