SMS-ul șocant primit de Gheorghe Dincă, în ziua în care a ucis-o pe Alexandra: „Știm că e la tine!”

image
Gheorghe Dincă este suspectat de uciderea a cel puțin două adolescenteFoto: Arhiva Click!

Au apărut noi detalii șocante despre crimele din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi primit un SMS, chiar în ziua în care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care a luat-o la ocazie. La ora la care presupusul criminal în serie a primit mesajul pe telefon, copila era deja moartă.

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal. A doua zi, adolescenta a apucat să sune la 112 de câteva ori, însă nu a fost salvată. Pe 25 iulie, bărbatul a ucis-o pe minoră, după ce a prins-o că a sunat la poliție. 

Seara, Gheorghe Dincă ar fi primit un SMS șocant, potrivit observator.tv. Surse din anchetă susțin că pe unul dintre telefoanele bărbatului au găsit următorul mesaj: „Știm că e la tine. Eliberează fata!”. Anchetatorii nu au dezvăluit încă de la cine este acest mesaj. La ora la care presupusul criminl din Caracal a primit SMS-ul, Alexandra Măceșanu era deja moartă. Gheorghe Dincă a omorât-o pe fată pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, apoi a ars-o într-un butoi improvizat. Sâmbătă (3 august), DIICOT a confirmat că fragmentele osoase găsite în casa lui Dincă aparțin adolescentei de 15 ani. 

Anchetatorii au găsit sânge pe calendar 

În ultimele zile, anchetatorii au efectuat percheziții extinse la casa criminalului din Caracal. Ei s-au întors duminică (4 august) acolo, alături de Gheorghe Dincă. Oamenii legii au găsit pete de sânge pe un calendar, dar și o pereche de pantaloni ai presupusului criminal. 

„Cercetarea la fața locului reluată în această dimineață (smbătă - n.r.) a vizat fixarea prezenței Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a spus Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT, după finalizarea cercetărilor de sâmbătă, citată de Digi24.

Citește și

Suspectul de la Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Gheorghe Dincă, acuzat de omor calificat

Filmul ororilor de la Caracal, unul dintre cele mai grave cazuri de omor din ultimii 30 de ani

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID