Vești proaste pentru șoferii din București. Când se închide Pasajul Unirii

Ultima actualizare:

Șoferii din București au primit o veste proastă din partea reprezentanților Primăriei Sectorulului 4 al Municipiului București, care au anunțat că circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi oprită temporar în această seară.

Pasajul Unirii se închide temporar
Pasajul Unirii se închide temporar

„O echipă de experți va inspecta construcția în vederea stabilirii măsurilor și intervențiilor necesare consolidării acesteia”, a comunicat Primăria Sectorului 4.

Măsura se aplică în vederea începerii, în mai puțin de două luni de zile, a lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță a pasajului construit în anii 1986-1987.

Vești proaste pentru șoferii din București. Când timp va fi închis Pasajul Unirii

Pasajul Unirii este unul dintre cele mai tranzitate pasaje rutiere subterane din București. Acesta se află într-o stare avansată de degradare și prezintă deficiențe serioase la structura de rezistență. De altfel, Primăria Sectorului 4 a transmis că a primit un verdict îngrijorător încă din anul 2017, în urma unei expertize tehnice.

Ca urmare a problemelor semnalate, pasajul a intrat în administrarea Sectorului 4, la începutul acestui an. Ulterior, au fost demarate de îndată procedurile premergătoare punerii în singuranță a întregii zone atât de frecventate din Capitală.

Pasajul Unirii se închide în această noapte, între orele 23.30 și 05.00

Lucrările la Pasajul Unirii vor începe în vară
Lucrările la Pasajul Unirii vor începe în vară

Chiar dacă lucrurile de reabilitare ar trebui să înceapă peste două luni, în această noapte, Pasajul Unirii va fi închis pentru prima oară pentru realizarea unei evaluări cât mai atente și obiective a structurii de rezistență. Din fericire, acest lucru nu ar trebui să afecteze atât de mulți șoferi, deorece restricția se va aplica doar între orele 23.30 și 05.00 (noaptea de 17 mai spre 18 mai).

Lucrurile se vor complica enorm pentru conducătorii auto în momentul când vor fi demarate cu adevărat lucrările. Acest lucru ar urma să se întâmple în vara acestui an.

Pasajul Unirii din București este un pasaj rutier subteran cu o lungime de 900 de metri dintre care 600 de metri acoperiți. Inaugurarea lui, în anul 1987, a făcută fastuos atunci, deoarece proiectul fusese finalizat la 34 de zile de la începerea lucrărilor de construcție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 aprilie icoana sfantul mucenic amfian sfantul cuvios tit facatorul de minuni si sfantul mucenic edesie icoana sec  xx manastirea panahrantou megara grecia doxologia jpeg
accident jpeg
1 beneficiile ceaiului de musetel jpg jpeg
imigranti jpeg
pasageri pe aeroportul otopeni dupa reluarea zborurilor jpeg
farse 1 aprilie jpeg