Șoferița care a ucis două fete va sta 30 de zile în arest la domiciliu

image
Marcela Leonte a fost arestată la domiciliu

Vești nu tocmai bune pentru femeia care s-a urcat băută la volan și a accidentat mortal două fete în cartierul bucureștean Andronache. Marcela Leonte va sta următoarele 30 de zile în arrest la domiciliu, după cum au decis astăzi judecătorii Tribunalului București.

Lăsată liberă imediat după accident, reținută apoi timp de 24 de ore, eliberată și pusă sub control judiciar în urmă cu o săptămână, șoferița ucigașă va sta cel puțin 30 de zile în arest la domiciliu. Magistrații de la Tribunalul București au respins astăzi cererea procurorilor de a o aresta preventiv pe Marcela Leonte, șoferița care a provocat moartea a două fete, în zona Andronache, la finalul lunii februarie. În schimb, femeia a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile, decizia fiind definitivă.

Șoferița Marcela Leonte este acuzată de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Zilele trecute, rudele celor două fete au cerut în stradă arestarea acesteia. 

Tragedia a avut loc sâmbătă, 27 februarie. Marcela Leonte (57 de ani) a ucis două fete care se aflau pe trotuar: una de 7 ani, iar cealaltă de 21 de ani. S-a petrecut pe o stradă din cartierul Andronache, în timp ce copilele stăteau de vorbă cu alți tineri. Femeia a venit tare și a intrat în plin în ele, doborând chiar și stâlpul de electricitate. Le-a spus polițiștilor că nu conducea prea des mașina familiei și că a încurcat pedala de frână cu accelarația. În mod normal, aceasta ar fi trebuit să oprească și să vireze fie la stânga, fie la dreapta. În urma analizelor de sânge a reieșit că femeia avea în sânge, la trei ore după accident, 0,67 la mie. Potrivit polițiștilor rutieri, asta înseamnă că la momentul producerii accidentului aloolemia în sânge era de 1,07 g/l . ”Pe oră se elimină în jur de 15-20%”, au precizat pentru Click! oamenii legii.

Citește și: 

Cine este Marcela Leonte, șoferița ucigașă din cartierul Andronache

Șoferița care a ucis două fete, pusă sub control judiciar. A recunoscut că a băut rom

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
image png
cub bianca dragusanu png
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
produse alimente jpeg
poza 01 Colagen Carmen Bruma png
Adina Codreanu FOTO arhiva personala (6) jpg
image
image
image
image
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg