Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit la doar 35 de ani

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit luni, 31 ianuarie, după o luptă îndelungată cu o boală nemiloasă. Anunțul a fost făcut de către Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa, acolo unde soprana activa.

image

Născută la 4 august 1986, Smaranda Drăghici-Pâslaru făcea parte din echipa de artişti ai Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa. După ce a absolvit Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa (secţia Muzică - canto şi pian), apoi Conservatorul a revenit în orașul natal pentru a-i bucura pe constănțeni cu vocea sa deosebită. 

În urmă cu ceva timp însă a primit un diagnostic cumplit și a fost nevoită să înceapă o luptă dificilă cu boala care i-a măcinat trupul. Colegii de la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski sunt îndurerați de moartea ei și susțin că artista era o adevărată profesionistă, un om modest, și o prietenă pe care orcine și-ar fi dorit să o aibă alături. Mesajul în care au anunțat moartea artistei este într-adevăr unul foarte emoționant. 

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se arată în mesajul distribuit de către reprezentanții Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski. 

Colega Smarandei, pianista Andreea Bratu, a transmis la rândul său un mesaj plin de durere, după moartea artistei. 

  „Este greu să vezi şi să accepţi, cum oameni tineri, talentaţi, pozitivi, cu o atitudine corectă faţă de ceilalţi, cu potenţial de a schimba prin contribuţia lor existenţială, în bine, acest cotidian condiţionat, pe care îl chemăm 'viaţă', părăsesc această lume. O fiinţă mereu senină şi delicată, dar muncitoare, tenace, o tânără dedicată vocaţiei sale, cu multiple posibilităţi de exprimare în creaţie artistică, pe care o cunosc şi o apreciez încă de pe vremea când mi-a fost elevă, s- a stins, luptând cu un diagnostic implacabil. Condoleanţe familiei îndurerate, părinţilor Reghina Drăghici, soţului, prietenilor apropiaţi! Va trăi în amintirea veşnică a celor care au cunoscut- o! Dumnezeu să te odihnească, în Pace şi Lumină, Smaranda Pâslaru Drăghici!“, au fost cuvintele acesteia, conform Adevărul.

Smaranda va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. Până atunci, omagiul îi poate fi adus la Casa Albastră din Constanţa.

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net