So╚Ťul mezzosopranei Maria Macsim Nicoar─â, trimis ├«n judecat─â ├«n leg─âtur─â cu moartea artistei

image
Maria Macsim Nicoar─â ar fi fost agresat─â de so╚Ťul ei, pianistul Codrin Nicoar─â Foto: bzi.ro

So╚Ťul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoar─â va fi judecat pentru moartea artistei! Pianistul Codrin Nicoar─â a fost trimis ├«n judecat─â pentru l─âsarea f─âr─â ajutor a unei persoane aflate ├«n dificultate.

Pianistul Codrin nicoar─â a devenit inculpat ├«n cazul mor╚Ťii so╚Ťiei sale. Recent, acesta a fost trimis ├«n judecat─â, asta dup─â ce anchetatorii au considerat c─â este vinovat de moartea mezzosopranei. Urmeaz─â ca b─ârbatul s─â fie judecat, iar dac─â va fi g─âsit vinovat, risc─â s─â fie condamnat la ├«nchisoare, scrie bzi.ro.

Codrin Nicoară, acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate 

ÔÇ×A fost ├«ntocmit rechizitoriul ╚Öi inculpatul a fost trimis ├«n judecat─â. Ini╚Ťial, ├«n acest caz fusese ├«ntocmit un dosar penal pentru tentativ─â de omor, dar solu╚Ťia a fost de clasare acolo. Ulterior, s-a dispus extinderea urm─âririi penale sub acuza╚Ťia de l─âsarea f─âr─â ajutor a unei persoane aflate ├«n dificultate. Recent a fost finalizat rechizitoriul ╚Öi a fost trimis la instan╚Ť─âÔÇŁ, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Ia╚Öi.

Dosarul a ajuns zilele trecute pe rolul Judec─âtoriei Ia╚Öi, iar instan╚Ťa urmeaz─â s─â stabileasc─â un prim termen al procesului penal. De remarcat este faptul c─â 4 rude ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoar─â s-au constituit p─âr╚Ťi civile ├«n cadrul procesului penal ce ├«l prive╚Öte pe pianistul ie╚Öean Codrin Nicoar─â.

Mezzosoprana a murit în decembrie 2020

Artista a murit ├«n cursul zilei de 23 decembrie 2020. Decesul a survenit dup─â externarea acesteia din spital, acolo unde, spune sora sa, ar fi avut inclusiv COVID-19. Maria Macsim Nicoar─â se afla ├«n grija surorii sale, dup─â ce familia a cerut inclusiv un ordin de protec┼úie ├«mpotriva so┼úului, pianistul Codrin Nicoar─â.

Accidentul care a trimis-o pe artistă în comă 

Maria Macsim Nicoar─â a fost g─âsit─â de so╚Ťul ei s├ómb─ât─â, 9 mai, la ora 23:00, c─âzut─â la cap─âtul sc─ârilor din locuin╚Ťa lor ╚Öi a fost a╚Öezat─â pe un pat. Ulterior, spre diminea╚Ť─â, pianistul a realizat c─â so╚Ťia sa se afl─â ├«n stare critic─â ╚Öi a cerut sfatul mamei sale. Ulterior, la ora 7.10, Viorica Nicoar─â, soacra mezzosopranei, sun─â la num─ârul unic de urgen╚Ťe 112 ╚Öi cere ajutor spun├ónd c─â nora sa a suferit un accident casnic ╚Öi este incon╚Ötient─â. Lu├ónd ├«n considerare toate aceste aspecte, rezult─â c─â mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â a stat aproximativ opt ore ├«n agonie.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â a fost dus─â la spital ├«n stare critic─â. Doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie au considerat c─â oamenii legii trebuie s─â ╚Ötie despre starea artistei ╚Öi s─â verifice cum s-a putut ├«nt├ómpla ca un simplu accident casnic s─â ├«i produc─â leziuni at├ót de grave. Poli╚Ťia a ├«nceput imediat o anchet─â. A╚Öadar, au fost audia╚Ťi mai mul╚Ťi martori, rude ale artistei, ├«ns─â, pentru c─â Maria Macsim Nicoar─â nu a putut vorbi, cercet─ârile au b─âtut pasul pe loc. Dup─â decesul ├«ndr─âgitei artiste, cercet─ârile nu au fost finalizate. Procurorii ├«ncearc─â s─â afle dac─â mezzosoprana a fost victima unui accident casnic sau dac─â, ├«n acest caz, a fost vorba despre altceva. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

Mezzosoprana Maria Macsim a murit. Artista era paralizat─â dup─â ce a c─âzut pe sc─âri ┼či s-ar fi infectat cu COVID-19 ├«n spital

Marele absent de la ├«nmorm├óntarea mezzosopranei Maria Macsim Nicoar─â: so╚Ťul artistei a evitat orice contact cu familia acesteia

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg