Suceveanul supranumit ”Mâncătorul de femei” a fost condamnat 

Există oameni născuți să facă rău, care ar distruge orice, oriunde. Vasile Lavric, cel mai sadic criminal pe care l-au dat Rădăuții Sucevei, supranumit ”mâncătorul de femei”, și-a aflat miercuri pedeapsa, 30 de ani închisoare. Sentința pronunțată de Tribunalul Suceava nu este definitivă. 

”Mâncătorul de femei” Vasile Lavric
Vasile Lavric este suspect de crime în serie dar polițiștii nu au putut proba decât o faptă

Vasile Lavric, 64 de ani, a fost condamnat pentru uciderea soției sale în iunie 2020, dar este suspectat pentru că a provocat moartea altor 5 femei. Tribunalul Suceava l-a găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în varianta omorului calificat și profanare de cadavre sau morminte și l-a condamnat la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

”Mâncătorul de femei” poate face recurs la condamnare

Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava. Lavric,  a fost trimis în judecată la mijlocul anului trecut și este în arest preventiv de la finalul lui 2020. Cazul lui Lavric, ”Mâncătorul de femei”, aşa l-au numit jurnaliştii din presa locală pe Vasile Lavric, un mecanic auto din Rădăuţi, a fost instrumentat de cei mai buni procurori din țară, cei de la Parchetul Înaltei Curți.  

Procurorii nu au reușit să îl trimită în judecată pe Vasile decât pentru uciderea soției, Aurica Lavric (fostă Bodnărescu) cu care era căsătorit din 2015 și avea trei copii. În schimb nu au reușit să probeze celelalte 5 crime de care este bănuit bărbatul, după ce trei femei cu care avusese relații au dispărut fără urmă iar alte două au murit misterios din 1995 și până în 2020 

Crimele nedovedite ale ”mâncătorului de femei”

Vasile Lavric a fost principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005). Femeile nu au mai dat nici un semn de viață și polițiștii spun că au fost ucise de Lavric și îngropate undeva.

Nu au putut însă dovedi nimic. Se știe cert că în timp ce era căsătorit cu Nicoleta, Lavric i-a făcut un copil Ramonei, care era minoră. El a fost atunci trimis în judecată pentru act sexual cu un minor, însă a scăpat de condamnare scrie monitorulsv.ro.  Potrivit anchetatorilor alte două femei cu care Lavric a trăit în tinerețe au murit și ele în mod suspect

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net