Surpriza din salata bio. Reacția savuroasă a unui local după ce un client a găsit un melc viu în farfurie

Ultima actualizare:

Tot mai mulți români caută să mănânce cât mai sănătos. Terasele și restaurantele deja s-au obișnuit cu alegerile culinare bio ale clienților. Totuși, pentru un bărbat din Sibiu „bio” a mers un pic prea departe. În salata lui, „plină de sănătate” a găsit și un melc. Supărat, românul a refuzat porția, apoi a lăsat un mesaj pe site-ul restaurantului. În scurt timp a venit și răspunsul reprezentanților restaurantului vizat de întâmplarea neplăcută.

Ce mesaj a lăsat cleintul după surpriza din farfurie

Clientul unui restaurant a găsit un melc în salată. Foto: Pixabay
Clientul unui restaurant a găsit un melc în salată. Foto: Pixabay

Un client al unei terase foarte populare din localitatea Sadu, județul Sibiu a avut o surpriză total neplăcută când se pregătea să își savureze salata bio pe care și-o comandase. Bărbatul a găsit printre legume un melc.

În urma acestei experiențe, clientul a lăsat localului un review negativ online, precizând că locația este foarte frumoasă, din păcate experiența culinară fiind dezamăgitoare din cauza melcilor.

”Locația foarte frumoasă, păcat de melcii găsiți în salată”, a transmis clientul.

Replica reprezentanților localului

În replică, responsabilii popularei terase au postat în această dimineață un anunț public în care și-au cerut scuze în mod serios, apoi au arătat că prezența melcilor confirmă totuși că mâncarea este sănătoasă și lipsită de chimicale.

„Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ne-ați semnalat problema. Ne pare rău pentru experiența neplăcută cu salata noastră. Vă asigurăm că salata noastră provine din solariile proprii, unde nu folosim pesticide, ceea ce garantează că este bio.

Melcul găsit în salată este o dovadă vie a naturii noastre ecologice. Pentru a controla limacșii, folosim rațe indiene, dar din păcate, unul a scăpat neobservat.

Colegul responsabil de spălarea salatei a primit un avertisment serios.

Vă asigurăm că am luat măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Mulțumim pentru înțelegere și sperăm că banii returnați si oferirea altei porții din partea casei (pe care ați refuzat-o) să vă facă să reveniți pentru a vă bucura de produsele noastre proaspete și naturale”, a transmis marți dimineață echipa terasei Esplanada.

  Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor vor controla terasa din judeţul Sibiu, unde un client a găsit un melc viu în salată.

"Ne-am autosesizat şi desfăşurăm acţiune de control", a precizat pentru Agerpres, Amalia Cindrea, comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Nita jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net