Tânăr căutat de poliție după ce a agresat sexual o tânără și a aruncat-o din autobuz, în plină zi! VIDEO

Ultima actualizare:

Polițiștii din Argeș au solicitat ajutorul românilor pentru prinderea unui individ care ar fi agresat sexual o tânără, apoi a împins-o pe aceasta din autobuz. Imaginile apărute au creat revoltă în rândul cetățenilor. 

Tânără agresată sexual în Argeș / foto: Pixabay
Tânără agresată sexual în Argeș / foto: Pixabay

Știre actualizată: Tânărul care agresat-o sexual pe tânără și mai apoi a împins-o din autobuz s-a predat Poliției vineri, și este anchetat de autorități în urma săvârșirii faptelor sale. 

Bărbatul a fost suprins pe camerele de supraveghere cum a agresat sexual o tânără, urmând ca mai apoi să o împingă din același mijloc de transport cu care a dorit să se deplaseze. 

Tânără hărțuită și împinsă din autobuz, agresorul căutat de Poliție

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, și cer ajutorul oamenilor pentru a putea stabili identitatea persoanelor implicate. 

Evenimentul s-a desfășurat în data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei 14:00, când o tânără ar fi fost atinsă în zonele intime de un individ, în timp ce se afla în apropierea unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

De asemenea, bărbatul însoțit de alți patru tineri, a urcat în autobuzul din care a trântit-o pe victimă, care i-a și transmis că va apela la ajutorul Poliției, așa cum se poate observa și în clipul video. 

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a-l identifica pe agresor sau persoanele implicate

Prin intermediul unui comunicat, IPJ Argeș a transmis că au fost luate măsuri de îndată ce fapta a fost sesizată, și îi roagă pe toți cei care ar putea recunoaște individul din imagini să sesizeze agenții din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon: 0248 607 009.

„Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției. Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, a transmis IPJ Argeș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net