Un bărbat a încercat să intre în casa lui Taylor Swift din New York. Acesta a fost arestat

Superstarul pop Taylor Swift se confruntă din nou cu o situație de securitate tensionată, după ce un bărbat din Seattle, David Crowe, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat și acuzat de hărțuire în apropierea locuinței sale din New York. Arestarea a avut loc la doar câteva zile după o presupusă tentativă de spargere la adresa casei artistei. Incidentul adaugă îngrijorări cu privire la siguranța lui Swift, care în trecut a fost vizată de diverse evenimente neplăcute legate de locuințele sale.

Taylor Swift. Foto: arhiva.
Taylor Swift. Foto: arhiva.

Arestarea lui David Crowe

Departamentul de Poliție din New York a confirmat că David Crowe a fost arestat și acuzat de două capete de acuzare pentru hărțuire în apropierea casei lui Taylor Swift. Arestarea a fost rezultatul unor plângeri în legătură cu un "bărbat cu tulburări emoționale care se comporta în mod neregulamentar". Detalii specifice privind comportamentul său nu au fost încă dezvăluite public.

Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce casa lui Swift a fost vizată de o posibilă tentativă de spargere, artista fiind plecată de acasă pentru a-l susține pe iubitul ei, Travis Kelce, în timpul unui meci de fotbal american.

Istoricul problemei de securitate a lui Taylor Swift

Aceasta nu este prima dată când Taylor Swift se confruntă cu probleme de securitate. În trecut, locuința ei din New York și altele din California și Rhode Island au fost vizate de indivizi cu intenții rele. În 2022, un bărbat numit Roger Alvarado a intrat în casa ei din New York în stare de ebrietate și a fost găsit dormind în patul artistei. A fost condamnat la șase luni de închisoare, scriu cei de la BBC.

Reacția publică

În urma acestor incidente, fanii și publicul în general își exprimă îngrijorarea pentru securitatea lui Taylor Swift. Se așteaptă ca aceste evenimente să genereze o reevaluare a măsurilor de securitate pentru celebritate și să conducă la noi strategii pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net