Taylor Swift doboară recordul lui Elvis și vizează performanța Trupei Beatles

Taylor Swift (34 de ani) a reușit să creeze istorie în lumea muzicii, doborând un record deținut de legendarul Elvis Presley și îndreptându-se spre recordul impresionant al trupei britanice The Beatles. Cântăreața americană a atins un nou vârf în cariera sa, depășind numărul de săptămâni petrecute pe primul loc în topul Billboard 200 ca artist solo.

taylor swift concert fani jpg

Albumul "1989 (Taylor’s Version)" a lui Taylor Swift a revenit pe prima poziție în topul albumelor din SUA în ultima săptămână a anului 2023, stabilind un nou record de 68 de săptămâni în fruntea clasamentului. Această performanță o plasează pe Taylor Swift deasupra legendei Elvis Presley, care a petrecut 67 de săptămâni în această poziție privilegiată.

Swift a devenit artistul solo cu cele mai multe săptămâni la locul 1 în topul Billboard 

Cu acest succes, Taylor Swift devine artistul solo cu cele mai multe săptămâni la locul 1 în topul Billboard 200. Totuși, drumul către recordul general al trupei The Beatles este încă deschis. Albumele The Beatles au dominat clasamentul pentru impresionante 132 de săptămâni.

În luna iulie, Swift a reușit să doboare un alt record, devenind artista cu cele mai multe albume clasate pe primul loc în istorie, depășind realizarea lui Barbra Streisand. Albumul "Speak Now (Taylor’s Version)" a contribuit la această performanță notabilă.

De asemenea, Taylor Swift a devenit primul artist în viață care a clasat simultan cinci albume în Top 10, o realizare remarcabilă care rivalizează cu performanța post-mortem a lui Prince din 2016.

Elvis Presley, a cărui prezență în topul albumelor a fost remarcabilă în decursul carierei sale și chiar post-mortem până în 2002, acum ocupă locul al doilea în clasamentul artiștilor solo Billboard 200, în timp ce trupa The Beatles rămâne incontestabilă pe primul loc.

Cu fiecare succes, Taylor Swift continuă să-și consolideze statutul ca una dintre cele mai influente și puternice voci din industria muzicală contemporană, demonstrând că este în plină formă și că este gata să scrie noi capitole în istoria muzicii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net