Taylor Swift s-a transformat într-o bombă sexy! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o

Taylor Swift (33 de ani) a revenit pe scenă, în weekend, în cadrul celui mai nou turneu muzical, primul după cinci ani de pauză, intitulat  „Eras Tour”. Spectacolul a debutat vineri, în Arizona, în fața a 70.000 de fani entuziasmați.

Taylor Swift a schimbat 11 ținute, în timpul spectacolului

În cadrul concertului, Taylor Swift a interpretat 44 de melodii și a schimbat 11 ținute extravagante. Dacă în trecut îi era teamă să poarte haine sumare, acum se pare că a depășit aceste inhibiții. Artista a adus un omagiu look-urilor memorabile purtate de ea, de-a lungul anilor. Swift a început spectacolul interpretând melodii precum „Lover”, „Miss Americana & The Heartbreak Prince” și „Cruel Summer”.

Printre cele mai sexy costumații purtate de Taylor Swift pe scenă s-a numărat un body strălucitor și extrem de decoltat, semnat de casa de modă Versace, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Taylor Swift, care are o avere de 450 de milioane de dolari, le-a transmis fanilor și un mesaj emoționant, la începutul concertului: „Nu-mi vine să cred că sunt aici alături de voi! Nici nu pot exprima în cuvinte cât de mult mi-ați lipsit. Mă bucur să pot spune, în sfârșit, bine ați venit la Eras Tour”.

Turneul lui Taylor Swift se termină abia în august

Swift a interpretat un hituri din albumul „Fearless”, inclusiv piesa „Love Story” și „You Belong With Me”. Rochia ei cu franjuri aurii de la Roberto Cavalli ar trebui să le pară familiară fanilor ei, deoarece este aproape identică cu cea pe care a purtat-o ​​în timpul turneului „Speak Now” din 2011.

Fiecare concert susținut de Taylor Swift în cadrul acestui turneu durează trei ore. „Eras Tour” a debutat pe 17 martie și se va termina pe 9 august, în Inglewood, California.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net