Taylor Swift, faimoasa cântăreață și compozitoare, a atins un nou nivel de succes, intrând pe lista exclusivă a miliardarilor planetei. Câți bani a făcut din muzică

Taylor Swift, cântăreața și compozitoarea cu o carieră muzicală strălucitoare, a intrat în clubul elitist al miliardarilor planetei, potrivit estimărilor făcute de prestigioasa publicație Bloomberg. Aceasta este o realizare impresionantă, mai ales că averea sa considerabilă a fost construită în principal din vânzările de albume și din concerte, fără a recurge la alte afaceri majore.

Taylor Swift. / Foto: Instagram
Taylor Swift. / Foto: Instagram

Ultimul turneu i-au adus lui Swift 2.2 miliarde de dolari

Popularitatea uriașă a lui Swift se reflectă în cifrele incredibile ale ultimului ei turneu, care s-a desfășurat în Statele Unite și Canada și a adus încasări de până la 2,2 miliarde de dolari. Această sumă colosală demonstrează nu doar talentul său muzical, ci și capacitatea de a atrage publicul și de a umple stadioanele în fiecare spectacol.

Ce avere are Taylor Swift

Taylor Swift, în vârstă de 33 de ani, are acum o avere de 1,1 miliarde de dolari.

O veste proaspătă pentru fanii săi este că Taylor Swift a anunțat că își reînregistrează primele șase albume de studio. Acest demers are la bază controlul ei asupra drepturilor de autor și îi permite să-și gestioneze mai eficient creațiile muzicale. În plus, aceasta este o modalitate de a marca o nouă etapă în cariera sa deja strălucitoare.

Artista a câștigat și numeroase premii importante

Pe lângă succesul său comercial, Swift a câștigat și numeroase premii importante. Una dintre lansările sale recente, pentru care a primit zece nominalizări Grammy, a fost reeditată și relansată astăzi (vineri, 25 octombrie). Această abordare creativă și perseverența sa în industria muzicală au contribuit în mod semnificativ la consolidarea poziției sale de lider și la obținerea statutului de miliardar.

Taylor Swift continuă să inspire milioane de fani din întreaga lume nu numai prin muzica sa captivantă, ci și prin determinarea sa de neclintit și succesul remarcabil pe care îl obține în fiecare etapă a carierei sale.

Taylor Swift s-a nascut în West Reading, Pennsylvania. Ea a scris primul cântec la doar 13 ani, iar la 16 își lansase deja primul său album.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
vreme furtuna png
pod india wikipedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net