Tânără din Târgu Mureș, căutată de Poliție după ce a furat o mică avere dintr-un bancomat, a fost găsită

O tânără din Târgu Mureș care a fost dată în urmărire de de Poliție după ce a furat dintr-un bancomat o sumă considerabilă de bani, a fost găsită de autorități. 

O tânără din Târgu Mureș este căutată de Poliție după ce a găsit o mică avere într-un bancomat
O tânără din Târgu Mureș este căutată de Poliție după ce a găsit o mică avere într-un bancomat

Tânăra s-a prezentat de bunăvoie la sediul Poliției din Târgu Mureș. Autoritățile fac cercetări la acest moment pentru a clarifica circumstanțele în care femeia și-a însușit banii.

Persoana în cauză s-a prezentat la sediul I.P.J. Mureş, în continuare poliţiştii efectuează verificări în vederea lămuririi situaţiei de fapt”, a transmis Poliţia Mureş. 

În urmă cu mai mult de o lună, o fata a găsit o sumă mare de bani în fața unui ATM din Târgu Mureș şi i-a luat, fără să ia în considerare faptul că este filmată de camerele de supraveghere.

Citește și: Dramă la Hollywood! Celebru actor american, acuzat de furt și intrare prin efracție!

Pe 8 august, un bărbat s-a deplasat la sucursala unei bănci din Târgu Mureș pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei.

După ce a depus banii, din cauza unei erori a bancomatului, suma a rămas blocată în locaș, iar persoana respectivă nu a sesizat ce s-a întâmplat. Astfel, suma rămasă în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, ulterior, de către o persoană.

Vezi și: Patru români din Franța au fugit cu banii strânși pentru un copil cu malformații

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Mureș, au în lucru un dosar penal. Dosarul este despre săvârșirea infracțiunii de “însușirea bunului găsit” de către o femeie neidentificată până în acest moment. La data de 8 august a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureș pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei.

După ce banii au fost depuși, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locașului. Cetățeanul în cauză nu a sesizat cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată.

Polițiștii mureșeni, solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării femeii din imagine și lămuririi situației de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, a anunțat IPJ Mureș.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png