Patru români din Franța au fugit cu banii strânși pentru un copil cu malformații

Patru români ne-au făcut de rușine în Franța după ce au furat dintr-un magazin o cutie în care se strângeau bani pentru un copil grav bolnav. Suspecții nu au fost înduioșați de faptul că în cutie era o sumă mică, doar 50 de euro și nici măcar de faptul că pe cutia cu bani scria că aceștia erau destinați unui caz umanitar.  

Polițiștii francezi i-au blocat pe hoții români în trafic. Foto: captură digi24.ro
Polițiștii francezi i-au blocat pe hoții români în trafic. Foto: captură digi24.ro

Cum au șocat patru hoți români Franța 

Furtul a avut loc pe 13 iunie anul trecut. Potrivit anchetei, o mașină s-a oprit în centrul localității Le Pertuis, din ea au coborât trei persoane, care au intrat pe rând într-un magazin de articole sportive. S-au plimbat prin magazin, au zăbovit în dretul rafturilor, după care au plecat fără să cumpere ceva scrie stiridiaspora.ro 

După ce au dispărut cu același vehicul cu care veniseră, vânzătoarea a observat că dispăruse cutia de colectare a banilor pentru cazuri umanitare de lângă casa de marcat. Concret, cutia de bani transparentă conținea 50 de euro colectați pentru o asociație umanitară, care ajuta familia unei fetițe născute cu o malformație. 

Cum au fost prinși cei patru hoți români 

Magazinul, dotat cu un aparat video, a înregistrat numărul de înmatriculare al vehiculului. Polițiștii din zonă au fost alertați, informația a ajuns rapid la agenții din teren care au reușit să oprească vehiculul suspect în Cussac-sur-Loire. Banii au fost găsiți în vehicul scrie sursa citată

Fiecare dintre protagoniști (o femeie și trei bărbați) a oferit anchetatorilor o versiune diferită. Instanța a pronunțat două sentințe diferite. Cei mai tineri, doi bărbați de 18 și 21 de ani, fără antecedente penale, au fost condamnați la patru luni de închisoare cu suspendare. 

În ceea ce îi privește pe femeia de 31 de ani, care ar fi luat pușculița, și pe bărbatul de 46 de ani, care a rămas la volanul mașinii, aceștia au fost condamnați la opt luni de închisoare din cauza celor cinci condamnări anterioare ale femeii și a celor unsprezece ale bărbatului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea png
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net