Târgul de Crăciun din Craiova, în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa. Ocupă locul al II-lea

România se poate mândri că are unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Târgul de Crăciun de la Craiova se clasează pe locul al doilea în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa, clasament realizat de site-ul specializat europeanbestdestinations.com şi prezentat joi, 7 decembrie 2023, ora 17.00 (ora României).

targ de craciun craiova facebook jpg

Târgul de Crăciun de la Craiova a fost de patru ori consecutiv premiat perintre cele mai bune târguri de Crăciun din Europa. Dacă anul trecut, Craiova a fost pe podium pe locul 3, anul acesta a mai urcat o treaptă cu povestea Crăiasa Zăpezilor și este pe locul al doilea în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa, clasament realizat de site-ul specializat europeanbestdestinations.com şi prezentat joi, 7 decembrie 2023, ora 17.00 (ora României).

Târgul de Crăciun din Craiova, unul dintre cele mai frumoase târguri din Europa

Pe locul 1, anul acesta se clasează Budapesta, iar pe locul al 3-lea s-a clasat orașul Mets din Franța. Dacă anul trecut Viena, capitala Austriei, a ocupat locul 4, în 2023 renumitul târg austriac a coborât pe locul 14, în locul lui fiind acum clasat Poznan (Polonia).

„Le mulțumesc tuturor celor care au votat și anul acesta Craiova pentru a deveni una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun. Ne-am uitat pe fotografii, știam că stăm și anul acesta bine. Abia așteptăm să ni se comunice câți votanți a avut Craiova din România și câți din străinătate având în vedere că anul acesta acest site specializat a avut un record de accesări și distribuiri. Este un pariu pe care l-am câștigat. L-am făcut în urmă cu trei ani când am spus că și orașul Craiova poate să devină o destinație turistică, deși nu are munte și nu are mare“, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, relatează Adevărul.ro.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu - Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

Topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

1. Budapesta

2. Craiova

3. Mets (Franța)

4. Poznan (Polonia)

5. Montbeliard (Franţa)

6. Riga (Letonia)

7. Govone & Asti (Italia)

8. Birmingham (Regatul Unit)

9. Madeira ( Portugalia)

10. Valkenburg (Olanda)

11. Bruxelles (Belgia)

12. Trier (Germania)

13. Edinburgh (Scoţia)

14. Viena (Austria)

15. Saranda (Albania)

16. Londra (Regatul Unit

„Reacția noastră când am aflat ca Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat a doua cea mai frumoasă destinație de sărbători din Europa. Mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest lucru prin votul dumneavoastră!”, a scris primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net