Temperaturi mici și multe precipitații. Vremea continuă să fie deosebit de rece

Vremea continuă să fie una rece, iar temperaturile înregistrate de către termometre sunt unele neobișnuit de scăzute pentru această perioadă a anului. Finalul de săpătămână aduce ploi în multe regiuni din țară și ninsori în zonele montane. 

Vremea va fi rece, iar la munte va ninge
Vremea va fi rece, iar la munte va ninge

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valorile termice se vor menţine mult mai scăzute decât ar fi normal în această perioadă din an. La altitudinile de peste 1600 de metri va ninge. 

Citește și: Trucuri pentru a ține răceala la distanță în sezonul rece 

Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări în estul teritoriului, în extremitatea sud-vestică şi izolat pe crestele montane, iar izolat se va forma ceața. Temperaturile maxime nu vor depăși 20 de grade Celsius. 

Ziua de sâmbătă, 24 septembrie, aduce o creștere vagă a temperaturilor, însă vremea se menține mohotâtă, predominant noroasă, cu un aer rece. 

Duminică, 25 septembrie, se încălzește în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în jumătatea de sud-est, iar valorile înregistrate de către termometre se vor situa în preajma celor normale pentru această perioadă a anului, conform ANM. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 25 de grade Celsius. 

Citește prognoza pentru weekendul 24-25 septembrie pe Adevărul. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net